שאלה: גו, פילוסופיה ופולקלור.

Burzum111

New member
שאלה: גו, פילוסופיה ופולקלור.

אני קראתי הרבה שיש קשר בין הדברים האלה, אבל בכל האתרים שנתקלתי בהם לא מפרטים יותר. יש למישהו פירוט או קישור מעניין בנושא? יש כבר אגודה בבאר שבע? מה עושים במסגרת האגודה הזו? האם זה מתאים למתחילים גמורים?

imdark

New member
כשאני אחזור הבייתה אני אבא לך אתר

בינתיים אני אספר לך את סיפור הגרזן החלוד שזה אחד השמות של גו מכין גחלים (אדם שחי מהכנת גחלים משובחים מעץ) יצא ליער כדי לחפש אחר עץ מתאים כאשר עבר ליד אחד ההרים בסביבה ראה כמה אנשים מתקהלים סביב מקום אחד כאשר התקרב ראה שכולם הביטו על שני אנשים מבוגרים שיושבים ומשחקים גו על בול עץ המהלכים נראו לו נהדרים יותר מדהימים מכל משחק שראה בחייו ולכן הוא תקע את הגרזן שלו באדמה והסתכל על המשחק הוא נדהם מהלכים כל כך יפים וכל כך מדהימים הוא הפך לכל כך מעוניין במשחק עד שאיבד תחושת זמן אחרי כמה זמן אחד האנשים האיר שאולי הוא צריך לחזור לכפר שלו כאשר הסתכל מסביב באמת שם לב שהשעה מאוחרת הוא הודה לשחקנים ומיהר לקחת את הגרזן שלו אבל כאשר משך את ידו כדי לקחת את הגרזן הגרזן התפורר וכאשר הגיע לכפרו גילה שעברו 100 שנה ופה באה שאלה עתיקה האם תעדיף את חיי השדונים על חיי בני התמותה? ביפן העתיקה דמות החכם (SAGE) חי לנצח למרות שחי כל כך הרבה ונהנה מחייו ייתכן וכל שחי בו הוא רק ההנאה והוא אינו מרגיש את הכאב ואין לו צורך בשאר הרגשות כי חי הוא במשחק

למעלה