שאלה גורלית!

REDbloodedMAN

New member

חח הייתי רוצה להיות במקומו! :)

הגר לי

New member
יו!!! גם אתה? ../images/Emo6.gif

אני חולה על אריאל. הייתה לי אובססיה רצינית לבת הים הזאת אפילו התחפשתי בזמנו לאריאל. אני ואחותי עד עצם היום הזה מנהלות ויכוח בנושא - אני טוענת שאריאל היא דמות אמיתית חיה ונושמת והיא תמיד נוזפת בי ואומרת לי "מיטל תתבגרי את כבר בת 23 - אריאל זו דמות מצויירת היא רק בטלויזיה היא לא אמיתית"..
כשיצא הסרט הלכתי לראות אותו בקולנוע 3 פעמים (!) והייתי מזמזמת את השירים בלי סוף... יווו...יש לי עוד כל כך הרבה מה לספר על בת הים...איזו נוסטלגיה. זוכרים שאמרתי שאני אוהבת את שלומית אהרון? אז מכאן זה התחיל...אני מכירה את הגרסה העברית של בת הים ורק לפני שנה יצא לי להכיר את הגרסא האנגלית (ואויי כמה התאכזבתי!) בקיצור, שלומית אהרון דובבה את בת הים בגרסא העברית וכל פעם שאני שומעת אותה שרה אני נזכרת בבת הים, יש לי פשוט חולשה..מה אני אעשה? אחח..אם הייתי סופרת כמה פעמים ראיתי את הסרט הזה... דיי הייתי חייבת לשפוך ואני אעצור כאן כי אני נוטה לפסיכיות יתרה במה שנוגע לבת הים...

REDbloodedMAN

New member
LOL גם לי יש הרבה לומר בנושא../images/Emo67.gif

אבל זה יותר קשור לפורום דיסני מאשר שאניה LOL.

הגר לי

New member
אתה רוצה שינדו אותי? ../images/Emo3.gif

יש לי המון סיפורים פסיכים והזויים לחלוטין על בת הים הקטנה, כשהייתי קטנה עשיתי הרבה שטויות... ואולי כדאי שאני אשמור אותם לעצמי, בכל זאת עוד יחשבו שאני פסיכית והרי אני בן אדם שפוי ובריא לחלוטין
לא ככה? (מירי-השאלה הזאת לא מופנית אליך!)

REDbloodedMAN

New member
כןן אני יותר גרוע ממך

חחחח ראיתי אותו יותר מ200 פעם יש לי כל סאונד טראק ופרקים של הסדרה, ראיתי את הDVD 30000 פעם ענק. באמת בעברית זה דיבוב ענק, אריאל היא הדמות הכי אהובה עליי גם בשבילי היא דמות חיה ונושמת. חחח שתמיד שואלים אותי את מי הייתי רוצה אני אומר אריאל. השירים באמת עברו עבודה מצויינת של מלחין ענק שאני אוהב הרבה עבודות שלו. אני דבוק לסרט הזה, מאוהב בו בצורה קשה. חחחח חחח איזה יופי שנינו אוהבים גם את שאניה וגם את אריאל.. :D

cosefi15

New member
מה עם מלך האריות?!?! הסרט היחידי

שבכיתי בו כשמופאסה מת!

הגר לי

New member
תאמין לי אם אני אגיד לך שלא ראיתי

את מלך האריות.... אז אין לי מושג על מה אתה מדבר.

Eilleen

New member
אוי ואבוי אני מאוכזבת

עוד אחד שבכה במלך האריות!!! טוב שלא אמרת שבכית בטיטניק!!! אני בכיתי רק בבמבי! גרררר חחחחחחחח ידיד שלי בכה בפוקימון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

cosefi15

New member
חוצפה! גם ידידה שלי לא ראתה!!

חובה לראות! הלכתי 5 פעמים בקולנוע!

למעלה