שאלה גורלית.....

examiz

New member
שאלה גורלית.....

אז ככה אני שקלתי לקנות KTM450 או WR450 ואתמול בערב מישהו האיר את עיני. אני נוסע רק שטח ואף יש לי עגלה. למה לי להוציא 60+ אלף שקל על אופנוע חוקי + ביטוח + טסט כאשר אפשר "לארגן" CR450 YZ426 שישמשו אותי רק בשטח בחצי מחיר..... אני רוצה את העזרה שלכם בנימוקים בעד או נגד הרעיון כאשר אשמח לקבל התיחסות לנושאים הבאים 1) מחיר 2) סיכון 3) חלפים 4) דגמים 5) איך מביאים לארץ דגם כמו CR450F 6) אנשי קשר נסיון אישי והמלצות יתקבלו בברכה עמי

examiz

New member
ביטוח

אתה צודק שזה החיסרון הראשי יש מישהו שיכול להרחיב קצת בנושא ?

hananlv

New member
נתחיל בסיכונים:

1. ביטוח פציעות וכ"ו- כל עוד ומי שנפצע זה רק אתה וכל עוד הפציעה היא כזו שפינת את עצמך לבית החולים- אין בעיה תמיד תוכל להגיד שנפצעת ברכיבה על אופניים, רכיבה על אופנוע אחר שיש לו ביטוח , נפילה באמבטיה וכ"ו הבעיה מתחילה בפציעה קשה יותר שמצריכה חילוץ ואז מצבך בעייתי... במקרה כזה כל העליות הרפואיות יפלו עלייך ומדובר בכסף רב... אבל זאת עוד בעיה קטמטונת לעומת המקרה בו חס וחלילה תפגע פגיעה פיזית במישהו אחר.. במקרה כזה תצטרך לפצות אותו מכיסך ופה אפשר להגיע למצב בו תגיע לפשיטת רגל כלכלית מוחלטת לכל ימי חייך..... 2. החרמת האופנוע- במידה ותיתפש ע"י המשטרה אם במקרה או כתוצאה מהלשנה (וכבר היו דברים מעולם) האופנוע יוחרם + סיכוי שתשפט בעוון הברחה+ נהיגה ללא ביטוח

examiz

New member
אוקי , איך אני משיג אופנוע כזה ?

יש אנשי קשר בארץ שעושים את התהליך ? איך אני מתחיל לברר ?

hananlv

New member
הכי פשוט...

תפתח את דף המודעות במוטומדריך.. תמיד יש שם מבחר הגון של כלים מהסוג המבוקש כולל חדשים לחלוטין.. נכון שבמקרה כזה תשלם מעט יותר מאשר יבוא הכלי בכוחות עצמך אבל תחסוך לעצמך הרבה כאב ראש ואף את הסיכון לתפישת הכלי...

examiz

New member
אבל אם אני רוצה דגם מיוחד

יש אנשים בארץ שמתפלים בבקשות מיוחדות ?

MexMex

New member
שאלה גורלית בשביל עצמך....

רצית WR או רייסינג, שהם אופנועי אנדורו, על כל המשתמע... פתאום, בגלל המחיר, אתה בכלל שוקל CR או YZ, שהם אופנועים שונים בתכלית. לא כדאי להחליט קודם איזה אופנוע אתה רוצה
בוקר
לכולם

examiz

New member
רגע אחד

אני רוצה אינדורו ואני לא אמרתי שאני רוצה CR או YZ פשוט אלו הדגמים הלא חוקיים בארץ אני בעד KTM 450 אבל כואב לי לשלם 68,000 שקלים רק בשביל סופי שבוע ושאלה קטנה CR450F לא מתאים לאינדורו ?

ואפילו שניים

"...פשוט אלו הדגמים הלא חוקיים בארץ..."?! - למיטב ידיעתה של היועצת כל דגם שמוברח לארץ הוא בלתי חוקי - לשני הדגמים שציינת אין בלעדיות...
אכן שאלת התשלום של 68,000 ש"ח רק עבור סופי שבוע - שאלה כבדה ונכבדה. הונדה CR450F הוא גירסת מוטוקרוס , לא?

ובסמגרת הנקיונות לקראת הצום- קבל

במידה והיועצת לא טועה - להלן CR450F בהנהגתו של רוכב משובח אורן אלייתים יפה לא?

STIVENZ 426

New member
משובח...

במשפחת ה CR ים. האות E מציינת אינדורו.. בכל מקרה, יועצתי, קבלי מסר. כמו שאמרו חזל"נו (וגם חוזליטו החמור) : "אחושלוקי מסר".. בדרך אלייך! סטיב

למעלה