שאלה גורלית...

שאלה גורלית...../images/Emo105.gif

מה לקנות קודם,את הDVD של העונה השנייה או של הפיינל המלא
מה אתם אומרים?

LillipooT

New member
בהחלט שאלה קשה.. ../images/Emo60.gif

שעדיין אין לי תשובה אליה.. בעונה השנייה אין לי את כל הפרקים, ואני מאוד שיהיו לי! לעומת הפיינל, שיש לי אותו.. אבל בו יש קטעים שלא שודרו
ומעניין אותי מאווווד לראות את אנדי.. ככה ש.. אין לי מושג. עדיין.

ממ לדעתי!

את זה של העונה השנייה! כי פיינל אז אני מניחה שאפשר להשיג אותו בדרכים אחרות (אהמ) וגם הוא היה לא מזמן ועוד זוכרים הכל וזה..

אני מסכימה עם אלה...

וחוץ מזה העונה השניה הייתה מזמן. אני לא יודעת מה איתך, אבל אני מתגעגעת אליה יותר מאשר אל הפיינל. אבל בסך הכל זה תלוי בך, ואיזה עונה את יותר אוהבת ולאיזה תקופה את יותר מתגעגעת...

shiray

New member
מסכימה! והדיוידי שלי בדרך...

הזמנתי מאמאזון לפני כמה חודשים לפני שזה יצא.... אז כמו שאת בטח מבינה העונה השנייה עדיפה. לא יודעת מה איתך אבל אני לא הקלטתי את העונה השנייה ככה שהמון המון זמן לא ראיתי אותה ואיך שקיבלתי את העונה הראשונה ראיתי אותה ביומיים וזה היה כזה מדהים! פתאום כולם נראים כ"כ קטנים וזכרים לאט לאט בכל הסצנות ששוכחים במשך השנים... אני מתה כבר לקבל את העונה השנייה!!! הלוואי שיהיה במשך השבוע ואז בכלל אני אוכל לעשות מרתון. לעומת זאת הפיינל היה לא מזמן, יש לי אותו מוקלט... עוד כמה סצנות פה ושם זה אחלה ונחמד אבל יותר שווה להיזכר בעונה השנייה!

Dawson girl

New member
אני לא מסכימה ../images/Emo3.gif

אני רוצה את שניהם, מה תעשו לי??.
אוף, אבא ברומניה והייתי מבקשת ממנו אבל אין את זה שם!

shiray

New member
חחח זה ברור אבל

נראה לי שכולם פה יסכימו לקבל את שניהם... אבל צריך לבחור בחיים.... וואיי איך אני מתה כבר שתצא העונה השלישית! טוב שלא חרשתי על הקלטות בצורה מטורפת...

DawsonsLover

New member
פיינל

יש לי את הדיוידי של הפיינל הוא מזהההה שווווווההה ידיד שלי קנה לי אותו בארה"ב אבל יש אופציה לקנות אתו גם בארץ באמצעותא יזו חברה שאני לא יודעת את השם שלה אבל היא כאילו חברה מקשרת אני יחזור עם יותר פרטים על החברה הזאת בשניה שאני אדע..

כן...גם אני יודעת על זה...../images/Emo105.gif

יש שם את שלושות הDVD של דוסון אבל הם יותר יקרים מבארה"ב... אני ממש מתגעגעת לעונה השנייה!!!!! אבל אני מתה לראות את התוספות של הפיינל!!! נראה לי אבל אני אקנה את העונה השנייה כי את התוספות בטח יהיה אפשר להשיג איפשהו(אהמ..) בקרוב...

DawsonsLover

New member
שש...

אז לא אמרתי שיש את זה שם הרבה זמן ואפשר להוריד את זה תוך יומיים:)

למעלה