שאלה גבישית

RainBird

New member
שאלה גבישית מה המחיר ואיפה ניתן להשיג חתיכת קוורץ פנטום ירוק? זה די דחוף כי אני רוצה לראות את השפעות הכישוף שלי יחד איתו ומכיוון שהירח שמתאים לא ישאר לנצח... אני אשמח גם לשמוע על משלוחים... בתודה ארדן

stoneage

New member
פאנטום ירוק הי ארדן קוורץ פנטום ירוק ניתן להשיג אצלינו, פוינטים גולמיים שמקורם באפריקה. המחיר נמוך ואין בעיה לשלוח בדואר. אתה יכול להתקשר אלינו להזמין (פרטים על החנות באתר - לינק בראש הפורום) בהצלחה

RainBird

New member
מצויין. אגב, הספר שפרסמתם הוא פשוט מעולה, וחבל שאין הרבה ספרים מסוגו בארץ, קניתי אותו בשבוע הספר והוא שווה פשוט כ-ל אגורה (למרות שהוא טיפה יקר) טוב אני מתחיל לעבוד על רשימה... ועוד תהיה קטנה: יש לכם טורמלין פהריבה? אני צריך את זה כדי לברך את הטבע להשנה. תודה ארדן

stoneage

New member
תודה על המחמאות תמיד כיף לשמוע. הטורמלין פרהיבה הוא לא "סתם" כחול אלא תכלת "ניאון" . נדיר מאוד מאוד ויקר מאוד מאוד. לצערי אין לנו (איכות הכי זולה 400-500 $ לקארט !!!)

RainBird

New member
מעניין איפה אפשר להשיג זה רכיב די חשוב למרות שהוא נדיר למדי...

stoneage

New member
הטורמלין שאתה מחפש מקורה של טורמלין זו בברזיל. קשה להשיג ומומלץ לרכוש רק דרך מישהו שהוא גמולוג בכדי שתקבל את ה"דבר האמיתי" ולא "סתם טורמלין כחולה" או ספיר או משהו אחר בצבע כחול. לנו אין במלאי. אם תרצה, נוכל להשיג לך אבל כפי הנראה רק בסוף אוקטובר בתערוכה שבה נפגוש חברה מברזיל. במידה ותהיה מעוניין, אנא צור עימנו קשר טלפוני - בעניין זה עדיף לדבר עם אדם. כאמור, קארט אחד עולה מאות דולרים (קארט = חמישית גרם !!)

RainBird

New member
נוותר אני כבר אמצא תחליף. היא אמרוה לשמש כזרע החיים שאזרע באדמת רוג´רום אל הירי כסיגיל לפיריון אגב זה המעגל הדרואידי היחיד בארץ... אז כנראה שזה יהיה טורמלין כחול או משהו כחול אחר כמו ספיר. אין ברירה. ארדן אבל אשמח לפחות לראות אחת כדי להתרשם ממנה

RainBird

New member
שאלה נוספת... איך את זוכרת את הכול? את כל האבנים הצבעים והשימושים? את אדונית גבישים או משהו בסיגנון?

stoneage

New member
העלת חיוך על פני, אדונית גבישים.. נשמע נחמד... אני זוכרת הרבה כי אני בתחום המון שנים. התחלנו לעבוד עם אבנים לפני כ12 שנים (בעצם "החדרנו" אותן לארץ, אז אף אחד לא ידע מה זה. ההתחלה היתה מאוד מאוד קשה ומתישה). יוצא לי להסביר להמון אנשים שבאים לחנות, כמובן שכתיבת הספר הוסיפה לי ידע ואני גם נעזרת בספר כאשר אני לא ממש זוכרת (העייפות, העייפות..) . אדם הוא גמולוג (בוגר הGIA) ולכן לשאלות כגון זו על הפרהיבה אני נעזרת בו. יש לו המון המון ידע ואהבה לאבנים - מהצד המקצועי הגמולוגי (למרות שגם על הצד המיסטי הוא כבר למד המון...אי אפשר שלא כאשר שוהים כל כך הרבה שעות בחנות שלנו...) כאשר קיים ידע בסיסי על מגוון גדול של אבנים וידע כללי על העבודה עימם - הרבה מהדברים הם חיבורים והגיון. בכל אופן, תודה. אני מקבלת את דבריך כמחמאה.

RainBird

New member
זה מה שזה נועד להיות מחמאה. אגב את יודע שאדונית גבישים זה על בסיס אדונית התבלינים שזה ספר מעולה ומומלץ גם לך.

למעלה