שאלה גאוגרפית

GRAND DARK MAGE

New member
שאלה גאוגרפית

מה בערך גודלה של יבשת קרין-תנסו להשוות לאיזו לארץ (זו הפעם הראשונה שאני כותב הודעה דרך המחשב
) {ותגידו למה יש לסמיילים כיפות}

Uzumaki Naruto

New member
אני תמיד דימיינתי את אנסאלון

כמו אירופה... המזרח זה קנדרמור, האלפים זה אזור צרפת וגרמניה (יש קשר לארים-אלפים? לא, רק בגלל שיש שם הרבה יערות) סולאס נשמעת כמו עיר קצת ישראלית האמת, אז נייחס לה את הולנד, כי הולנד ממש כייפית.

SaberTooth

New member
היא יותר קטנה מאירופה...

אם אני לא טועה, לקוד יש את המידות שלה.

אכן יש לי

מידות יבשת אנסאלון הן 960 מיל מצפון לדרום, מנורדמאאר עד להרי חומת הקרח, ו-1,320 מיל ממערב למזרח, מסנקריסט עד לאיי המינוטאורים. עכשיו, מיל אחד שווה ל-1.6 ק"מ, ולכן מידות היבשת הן בערך 1550 ק"מ על 2120 ק"מ. יבשת ממש קטנה.

Wild elf

New member
כמעט מה שיצא לי:)

אולי אתה יודע גם באיזו מהירות עפים דרקונים, כדי למנוע טעויות בעתיד?

לא, אין לי מושג

אבל אתה יכול לחשב את המהירות שלהם, עכשיו שיש לך את הזמן שלקח להם לעוף ואת המרחק שהם עפו
.

Wing Chan

New member
אני תמיד דמיינתי את אנסאלון..

כמו המזה"ת: איזור איראן וערב הסעודית יכולים לשמש כקלינסטי וסילבנסטי. למה? כי אלפים סאקס, וגם איראנים סאקס. הופה! עיראק בכיף יכולה להיות טרסיס שלאחר מתקפת הדרקונים. (תפעילו ת'מוח) הפלסטינים פה אצלנו - גמדי מחילות ללא מקום אמיתי לחיות, ונתונים תחת הכיבוש הישראלי. (שוב, תפעילו ת'דמיון..:>) משעמם לי עד מאוד :<

Wing Chan

New member
אוח#%@

גיליתי את עצמי.. לא כיבוש ישראלי, כיבוש גמדי גבעות. :p (מה, אתם מריחים שטיפת מוח?
)

NJS

New member
ואני לתומי חשבתי

שאתה מדבר על דרגונים(עדיף מסוג באאז)

Uzumaki Naruto

New member
חחח!! אהבתי...

אבל דימיינתי את זה בגלל שבמעורפל הרוסים לא כושים, ואני לא חושב שיש קנדרים כושים... XD לא סתם, אני חושב שבגלל שפשוט אמרו שקנדרמור זה בצפון מזרח.

Wild elf

New member
בוא קצת נחשב

מסתמך על דרקוני הכוכב הנופל. לוקח יומים להגיע על דרקון מקוואלנסטי לסולנט. נגיד שדרקון ממוצא עף במהירות 140 קמ"ש. עם הפרקה של שעתיים ביום לארוח"צ הדרקון יעבור בזמן הזה 3080 ק"מ(נראה לי, אני בלי מחשבון). עד החוף הצפוני מסולנט זה בערך עוד שני שליש מרחק(אני לוקח מפה מזיכרון), שזה 2053.3. עכשיו זה מחשבון. הכל ביחד יצא לנו 5133.3 ק"מ. זה בערך מצפון לדרום. היבשת בערך מרובעת, לפי מיטב זיכרוני, אז אפשר להגיד שממזרח למערב זה כ5500 ק"מ. נכפיל וניקבל 28231500 קמ"ר. בערך...:)

למעלה