שאלה (ג´אווה)

שאלה (ג´אווה)

מישהו אולי יכול לומר , איזה ספר של java כדאי (אבל ממש כדאי) לקנות על מנת שיהיה לעזר טוב ??? בתודה , שי

voguemaster

New member
אני אישית

השתמשתי ב-"JAVA 2, למד ב-21 יום" של הוצאת פוקוס. בתור בסיס זה מצוין לדעתי. אלי

philips

New member
הממ....רק לא..

חפש אחורה בפורום ותוכל למצוא דיונים בנושא... אני באופן גורף נגד כל ספרי ה: 24 שעות , 21 יום, 14 דקות , 37 שניות וכו´... כעיקרון באנגלית קיים מבחר מצויין , אך בעברית הייתי ממליץ רק על ה SUN JAVA TUTORIAL המתורגם לעברית הוצאת עמיהוד למרות שגם המלצה זו היא מסוייגת בהתאם לרקע התכנותי שלך.. בכל מקרה, גש לחנות ספרים של אחת האוניברסיטאות/טכניון ועבור שם על על ספרי ה JAVA - תתחיל לקרוא בהם ותבחר את זה שאתה מבין ונוח לך לעבוד איתו

אז זהו ש...

יש לי רקע ב-java (קורס בבי"ס למחשבים,שכלל 120 שעות לימוד של java,ובנוסף שני פרוייקטים).מה שאני מחפש בעיקרון זה ספר עזר טוב.

dor_ian

New member
תבדוק את

הספרים של DEITEL www.deitel.com JAVA HOW TO PROGRAM או החלק השני ששכחתי או קוראים לו. יש אותם בדיונון באונ´ ת"א לפי דעתי הספר הראשון הוא מדהים ומוצלח.

voguemaster

New member
פיליפס

הספר מצוין, השתמשתי בו, על אף שהוא בעברית וכביכול מיועד ל-21 יום. זה רק אומר שיש 21 פרקים, וזה לא קשור לאיזושהי מסגרת זמן. בתור בסיס זה ספר ממש מצוין. בתור REFERENCE הוא גם לא רע, אבל אני מניח שיש טובים יותר. אלי

philips

New member
לא סתם אמרתי..

אמרתי זאת לאחר שקראתי אותו ולאחר שנתתי לחבר לקרוא. יש בספרייתי כ 50 ספרים העוסקים ב JAVA... ברמות השונות מכל הספרים שעליהם קראתי/עברתי/רפרפתי.... לא הייתי ממליץ עליו.

למעלה