שאלה ב WSS2 על static Web Parts

itaysk

New member
שאלה ב WSS2 על static Web Parts

אני יודע שאין כאן הרבה ידע ב SharePoint אבל זה בכל זאת בנוי ב ASP.NET אז אולי יהיו לכם רעיונות. אני מנסה ליצור Site definition משלי ולהכניס לdefault.aspx כמה web parts שיהיו בבאר העליון כמו bread crumb וכו.. אז מה שעשיתי זה הוספתי web part באמצעות front page לא לתוך web part zone, העתקתי את הקוד שהוא יצר ל default.aspx והוספתי Register ל assembly בראש הדף כמו שהוא הוסיף. עכשיו הקוד שהוא יצר זה קוד של web part שנראה כך:
<namespace:BreadcrumbWP runat="server" webpart="true"> מגדיר את כל המאפיינים של ה WP </namespace:BreadcrumbWP>​
הוא אומר שאין ל namespace:BreadcrumbWP פרופרטי בשם Webpart. אולי זה נכון אבל כש Frong Page הוסיף אותו הכל היה בסדר 1. אז מה Front page הוסיף שפספסתי? 2. ההבדל היחיד שראיתי זזה שFG הוסיף את הקוד ל Ghosted page ואני לקוד של ה Site definition, למרות שהקוד של שני הדפים זהה אולי זאת הבעייה? אני בכל זאת שואל במקומות אחרים אבל אם יש מישהו עם רעיון אשמח לנסות.

itaysk

New member
אוקיי הסתדרתי +שאלה

מצאתי פתרון, אם זה מעניי אותכם אני יכול להרחיב. מותר לשים שני חלקי
<form runat="server">​
באותו דף ASPX?

עידו פ

New member
לא

ASPX יכול להכיל רק FORM אחד. ציטוט מה-MSDN : ASP.NET allows only a single HtmlForm control to be active on a Web Forms page. If there is more than one active HtmlForm control on a Web Forms page, the common language runtime will throw an System.Web.HttpException exception when you request the page. You can, however, use a MultiView control where each View object contains one HtmlForm control, because only one View is active at any given time.

itaysk

New member
2 שאלות אחרונות

1. לפי מה שאני קורא על data source זה data adapter של ASP2? 2. האם זה נכון שאסור לשים קוד =%> בתוך <form runat=server> ?

למעלה