שאלה ב VC++

ƒire god

New member
שאלה ב VC++

איך עושים זום? כלומר להגדיל את הציור למשל שנמצא בVIEW ? יש נוסחא? דומא מישהו יכול לתת לי ?

gilad_no

New member
התשובות יהיו בהתאם לגישה,

תזלזל במשתתפים, תהיה חסר סבלנות ותקבל אותו יחס. חד וחלק.

ƒire god

New member
אם מישהו יקרא עליך בכרטיס יראה

שאתה דפוק וחולני באמת. כדאי לך להתעייץ בפרום לפסיכולוגיה לשנות את ההתנהגות שלך אגב אל תענה לי כי אני לא רוצה לראות את התגובה שבכל זאת גם כן תהיה מגעילה כמו הכרטיס האישי שלך. אני לא רוצה עזרה שלך אני מעדיף אנשים נורמלים

gilad_no

New member
התגובות שלי???

אם היית שואל שאלה בצורה נורמלית (כמו רוב המשתתפים) גם היית מקבל תשובה נורמלית. אני לא צריך סניגור ורוב המשתתפים הקבועים יודעים שאני עוזר עד כמה שאני יכול. תגובתך לא משנה לי כהוא זה. הכרטיס האישי שלי נכתב כפרודיה וחבל שקשה לך להבין את זה. את מה שאמרתי אמרתי במטרה שתפיק לקחים ולא במטרה להעליב. אם רצונך להבין זאת כך, זכותך.

ihovav

New member
אני חושב שאתה צריך להנמיך פרופיל

יש לך הרבה מה ללמוד - וביחסי אנוש בראש ובראשונה אם אתה צריך תשובה - תנסה להתנהג בהתאם - בסך הכל אתה צריך אותנו ולא להיפך לגבי גלעד - חבל שאתה כ"כ ילדותי ולא יכול להבין מתי משהו נכתב כפרודיה ומתי כאמיתי אני אישית חושב שאתה חייב לו התנצלות

Shahar Sages

New member
תשובה ל ƒire god

אז אתה רוצה לעשות זום לתמונה.. אז אולי תגיד באיזה פורמאט קובץ התמונה . או אולי אתה רוצה שהפונקציה תתמוך בכל קובצי תמונה שהם..

ƒire god

New member
תשובה ל שחר

נניח שיש לי מס נקודות ואני מחבר בניהים קווים על הVIEW ועכשיו כשאני עושה זום אני פשוט רואה את הקוים גדלים ו הרוחב בתאם למסגרת וחוץ מזה זה לא תמונה יש לך רק נקודה על הVIEW ואתה רוצה להגדיל את האיזור שעל הנקודה

אז ככה

בממוש של WM_PAINT תשים את הfile המצורף הfile הזה סתם מצייר אליפסה העניין הוא שאתה בשורה הראשונה יכול לשנות את הגדלים של הזום שלך ואחכ כל מה שתדפיס אליפסה (או ריבוע או קווים) ישנה את הגודל בהתאם

אה חשבתי אתה מבקש בwin32

אם אתה רוצה בVC++ אפשר מעט לשנות אם אתה רוצה אשלח לך את השינויים הקלים

למעלה