שאלה ב- VBA

simbez43

New member
שאלה ב- VBA

שבת שלום, אני רוצה לרענן שאילתה ושנתוניה המרועננים יוצגו בטופס. העניין הוא שאני נמצא בטופס אחר, אליו אני מזין את הנתונים (היושב על אותה שאילתה של הטופס אותו אני מעוניין לרענן) ואני מעוניין שנתוני הטופס השני ירועננו, ללא סגירה ופתיחה מחדש של הטופס - את זה אני יודע לעשות. הטופס אותו אני מבקש לרענן הוא טופס משנה. תודה לעונים,

גרי רשף

New member
כך

אם זה טופס המשנה של הטופס הפעיל אזי- Me.SubForm.Form.ReQuery אם זה טופס משנה של טופס אחר אזי- Forms.MainForm.SubForm.Form.Requery את המילים MainForm ו-SubForm יש להחליף בשמות האמיתיים.

simbez43

New member
מצטער,

לא לקח, אני ידעתי את זה, שמתי את משפט הקוד הזה באירוע "בעת סגירה" של הטופס אותו עדכנתי. וזה לא עבד לי, לכן פניתי בפורום. אולי יש בעיה?

גרי רשף

New member
פרט יותר

מה כן קרה- הודעת שגיאה? "סתם? דילג על זה? מה קורה כשאתה מבצע את הפקודה שלא תוך כדי סגירת הטופס?

simbez43

New member
כפי שכתבתי

מקמתי את השורה באירוע "בעת סגירה" של הטופס. כאשר אני סוגר את הטופס, אני מקבל הודעת שגיאה RunTime Error 438 Object Doesnt Support This Property Or Method

אליהו ר

New member
למה לרענן טופס משנה כשאתה סוגר אותו?

אם אתה רוצה לעשות שאילתה מחודשת לטופס משנה אתה יכול להסיר ולהגדיר מחדש את אובייקט המקור me.subform.objectSource="" me.subform.objectSource="שם טופס משנה" זה יותר חזק מrequery בהצלחה

למעלה