שאלה ב- neverwinter nights

שאלה ב- neverwinter nights

בפרק השני של המשחק, כשצריך להביא לאריבת' שתי הוכחות לכך שהכת נמצאת בלוסקאן- איפה נמצאת ההוכחה השנייה? מצאתי רק הוכחה אחת ואני תקוע... מישהו יודע?

זה לא עוזר.....

זה לא נותן שום מידע על העלילה במשחק, רק על קסמים והגדרת הדמות בהתחלה, ודברים כאלה....

JeTfIrE

New member
יש הרבה כאלה...

תחפש באתר הזה פשוט תרשום לו את המשחק וזה ימצא לך מלאאאאא.... דרך אגב ידעתם שיצאו משהו כמו 4 חבילות הרחבה נוספות לNVN!? לא יאומן!לא נמאס להם!(אני לא מצליח אפילו את הראשון!)

ננסק

New member
יצאו שתיים

וחבילות זהב ופלטינה שכוללות את שתיהן. עכשיו התחילו Bioware למכור הרפתקאות מוכנות עבור NWN, בזול, דרך האתר שלהם: store.bioware.com

נראה לי שכן....

אני חושב שהבאתי את ההוכחה מהיער... פגשתי שם כמה אנשים מהכת ועוד אחד בתוך היקום הזה שבו היה הצבי ששמר על היער... (הרוח של היער) אתה יודע איפה ההוכחה השנייה???

Naruto007

New member
מצטער, שיחקתי לפני

יותר משנה ואני לא זוכר כלום. זכור לי דרקון אדום ענק אבל אני חושב שזה יותר מאוחר. גמרתי את המשחק עם סייר

אם אני לא טועה

יש מחנה צבאי תחת התקפה בקרבת מקום , דרכו אפשר להגיע למחנה של אורקים (כמו הדב"ש) שנראה שנדבקו במגיפה שפרצה בעיר בתחילת המשחק.. טיפול במגיפה הזאת והבאת האשמים לצדק (פחות או יותר) משיגה לך את ההוכחה השניה.. שוב יכול להיות שאני טועה סיימתי עם המשחק הזה לפני הרבה זמן כבר.

איפה....?

איפה נמצא המחנה הצבאי הזה? חקרתי כבר כל אזור אפשרי והגעתי עד לאן שאפשר להגיע...... הוא נמצא דרום מפורט לאסט (בכיוון צ'ארווד), מזרח (בכיוון יער נוורווינטר) או צפון (בכיוון לוסקאן)?

אני ממש לא זוכר

בכל זאת סיימתי את המשחק כבר מזמן.. אבל אני יכול להבטיח לך שאם -לא- מצאת את כל ההוכחות אז -לא- חקרת את כל המקומות שאפשר להגיע אליהם.. תטייל מסביב עד שתמצא מקום חדש.. למיטב זכרוני בעיקר ביערות יש חיבורים בין מפות שקצת בעייתי למצוא.. בהצלחה

איך מוצאים את ה- crypt?

יש ביער crypt שנמצא על אי אבל אי אפשר להגיע לשם...... יש דרך להגיע לשם בכל זאת? ועוד משהו, יש ביער Pillar זוהר שיכולתי לנסות לתרגם אותו בכמה מילים... עכשיו אני כבר לא יכול משום מה.... יש לזה איזושהי משמעות?

זה שיגע גם אותי

אל הקריפט מגיעים בעזרת הפילר , אני לא זוכר את הקומבינציה הנכונה כרגע אבל הקריפט לא מקדם את העלילה , הוא רק מקום למצוא בו אוצרות בלי כל קשר לסיפור.. חיפוש זריז באינטרנט ימצא לך את הקומבינציה אם זה ממש מעניין אותך.

Naruto007

New member
אני מצאתי את הקומבינציה בעזרת

איזה ספר, אז אפשר למצוא את הקומבינציה בלי האינטרנט. בקשר למגיפה, אתה יכול לעזור או לבארברים או לאדון. אם עוזרים לאדון מקבלים כסף ואם עוזרים לבארברים מקבלים נשק. זה לא עוזר עם ההוכחות, אבל כדאי לעשות. ולשאלה המקורית, אין אפשרות שהיית בכל המקומות ועשית את כל המשימות אבל אין לך מספיק הוכחות. תבדוק ב journy איזה משימות לא השלמת ונסה להשלים אותן.

JeTfIrE

New member
נראה לי לא בטוח

יש איזו עיר כזאת עם שני אחים או משהו כזה שכל אחד במגדל שונה אז שם בעיר בהתחלה בהתחחלה יש איזה מישהו שאתה מדבר איתו הוא אומר לך מה אתה רוצה ואז הוא מתקיף אותך...תהרוג אותו ותקבל הוכחה זה מן ספר כזה

למעלה