שאלה ב JAVA

אביטל +

New member
שאלה ב JAVA

שלום לכולם, שאלה 1 - איך אני מפיצה למשתמשים משהו שבניתי ב JAVA ? שאלה 2 - איך והאם אפשר ליצור ב JAVA תוכנית או רכיב תוכנה כך שיהיה אפשר לגשת אליו משפות תכנות אחרות, כמו VB למשל. משהו שדומה ל DLL. שאלה 3 - האם אפשר לקבל ערך בחזרה מתוכנית ב JAVA. תודה

philips

New member
המממ..

1. תלוי במה מדובר , כעיקרון - אורזים כ JAR ושולחים לדרך...
קיימים גם תוכנות המצבעות INSTALL לאפליקציות JAVA כמו לאפליקציות אחרות. ביניהן WISE אם איני תוהה.. 2. כעיקרון לא , אבל ניתן לתקשר מ JAVA לרכיבים מבוזרים אחרים באמצעות CORBA ודומיהם.. מה את בדיוק מנסה לבצע? 3. מה הכוונה? - האם את רוצה שה MAIN יחזיר ערך? - אם כן אז לא ככל הזכור לי

אביטל +

New member
מה אני רוצה ../images/Emo13.gif

אני רוצה ליצור תקשורת בין תוכנית ב VB ובין תוכנית ב JAVA. הרעיון של להחזיר ערך מה MAIN זה שיחזיר תוצאה של הביצוע.

philips

New member
הממ...

לגבי התשובה.. אז ככה.. JAVA WEB START הוא נחמד אבל נועד ל"זן" חדש של הפצת תוכנה למשתמשים שעדיין רבים לא משתמשים בו ולא בטוח שיתאים לצרכייך.. מדובר בערך על הפעלה של תוכנה דרך ה WEB ולא אפליקציה המותקנת לוקאלית. אפשר להסביר על מה מדובר אבל עדיף לקרוא באתר של SUN - אני עייף מכדי להמשיך.. לגבי שילוב קוד NATIVE... אומנם אפשרי ב JAVA - אך די בעייתי ולא מומלץ אלא אם אין ברירה..
במקרה של שילוב VB עם JAVA יפגע העיקרון של CROSS-PLATFORM... וחוץ מזה קיימות בעיות נוספות. אם מדובר על תקשורת TCPIP בין שתי תוכניות - אין בעייה.. ואם מדובר על העברה של פרמטרים בין אובייקטים- אז ניתן לחשוב בכיוון של תכנות מבוזר ו CORBA...

אביטל +

New member
מצאתי משהו

יש באתר של microsoft את המאמר הבא זה מדבר על שימוש בקלאסים של JAVA בקבצי ASP ניסיתי ליישם אותו לגבי VB באופן הבא (צורף קובץ טקסט עם שתי שורות קוד) הקוד נופל בשורה השנייה עם ההודעה הבאה: Out of memory ( Err.Number = 7 ) מישהו יודע מה אפשר לעשות ? תודה

philips

New member
לא מצליח לקרוא את הלינק

אבל בכל מקרה..מה את מנסה לעשות?

אביטל +

New member
לינק מתוקן ועוד

כנס לאתר Support של MS (מצ"ב לינק) וחפש מאמר Q167941 המטרה היא לקחת Class שנכתב ב JAVA ולהשתמש בו ב VB. המאמר הנ"ל מתאר שימוש של CLASS ב ASP, אבל אותו העיקרון לא עובד לי ב VB. אני יכולה לנסות גם דברים אחרים אבל אם הדרך המתוארת שם יכולה לעבוד איכשהוא עבור VB, זה יהיה הכי פשוט וקל בשבילי. תודה

למעלה