שאלה ב- JAVA לתותחים (בלי רמזים)

ssavir

New member
שאלה ב- JAVA לתותחים (בלי רמזים)

דרוש לי קוד שמחבר משקל קבצים בתוך ספריה לדוגמה : יש לי ספריה ובתוכה 3 קבצים בודדים ועוד 2 ספריות התוכנית: המשתמש מכניס את הנתיב של הספריה, התוכנית צריכה לבצע חיבור של המשקל של הקבצים הבודדים + להיכנס לכל אחת מהספריות ולחבר את המשקל של הקבצים הבודדים ולעשות בדיקה אם יש עוד תת ספריה במקרה שיש להיכנס אליה ולחבר את משקל הקבצים הבודדים וכו´ עד שמגיעים רק לקבצים בודדים הפלט : צריך להיות המשקל של כל הקבצים הבודדים בספריות הקיימות ותתי הספריות שלהם בבקשה רק מי שידע ורק מי שיכול לכתוב את כל הקוד או את החלק של הרקורסיה-לולאה

The_Mighty_Perr

New member
חחחחחחח

חסרה לך בושה! ענו לך קודם! נתנו לך את השמות של כל הפונקציות שאתה צריך! נשארה לך אפס עבודה! אבל אתה רוצה שיעשו אותה בשבילך! יש לי חדשות בשבילך: לא יעשו בשבילך את העבודה! בברכה...

ssavir

New member
לאלצחוק את הרקורסיה אני לא יודע

איך כותבים את הרקורסיה של הלולאה

ihovav

New member
אם כך - תבקש עזרה ברקורסיות

אל תבקש פיתרון מלא של השאלה - כי לא תקבל את זה פה הרעיון של הפורום הוא אמנם להגיש עזרה למי שצריך - אבל לא לפתור עבור אחרים את שעורי הבית שלהם - אחרת ממה הם ילמדו... ? אני אישית לא מכיר JAVA יותר טוב ממך - ככה שאני לא יכול לעזור לך ספציפית לגבי השאלה הזו - אבל אני יכול לעזור לך להגיע לאלגוריתם שיעזור לך לפתור

philips

New member
רקורסיה זה רקורסיה...

וכל פתיחה של מנוע חיפוש GOOGLE על המילים RECURSION ו JAVA ו/או FILES וכו´... תחזיר תשובות מצויינות... ככלל... גם ב JAVA רקורסיות הן רקורסיות... כתוב פרוצדורה , המבצעת "DIR" לקבצים בספרייה ...מסכמת את כל הקבצים שמעניינים אותך וקוראת לעצמה עוד פעם על כל תת-ספריה באותה הספרייה.... באם תעשה זאת נכון - הדבר פשוט למדי (או תוריד מהאינטרנט) תוכל לעבור על עץ בצורה מהירה... אגב.... ניתן גם להשתמש בפקודה FIND של WINDOWS.... ולסכם את רשימת הקבצים שמוחזרת...

למעלה