שאלה ב-JAVA או OOD

GilBates

New member
שאלה ב-JAVA או OOD

אני רוצה לכתוב מחלקה שתכיל מטריצה מכל סוג פרימיטיב שהוא (byte, short, boolean, long וכו') ותדע לעשות מספר פעולות על המטריצה. איך אני מגדיר את המטריצה באופן כללי? (הכל עם Object[][] ?) ואח"כ כשאני משתמש בקלאס הזה אני רוצה כל פעם לעבוד עם סוג נתונים אחר פעם עם byte פעם עם short וכו'. מה לעשות? תודה מראש לכולם.

אם תגיד עבור מה זה משמש יכול להיות

שיעזרו לך כאן למצוא דרך של תצטרך בה את המטריצה. בכל אופן אינני יודע את התשובה בהצלחה

GilBates

New member
תוכלו להרחיב בבקשה?

אני עובד עם J2SE 5 ועם GENERICS המובנה אבל לא יצא לי לכתוב כאלה בעצמי אני רוצה להגדיר למשל את המחלקה:
public class MyMatrix Object[][] matrix; public object[][] multiply(object[][] mat1, object[][] mat2){ // } וכו' הרעיון הוא: או - שאני אוכל ליצור אינסטנס עבור על data type (פרימיטיבי) ע"י העברת הפרמט לקונסטרקטור או משהו כזה. או - שזה יעבוד עבור כל הdata types (אני מעדיף כמובן את האפשרות הראשונה)​

GilBates

New member
תיקון היישור - עזרתכם בבקשה

אני עובד עם J2SE 5 ועם GENERICS המובנה אבל לא יצא לי לכתוב כאלה בעצמי אני רוצה להגדיר למשל את המחלקה: public class MyMatrix Object[][] matrix; public object[][] multiply(object[][] mat1, object[][] mat2){ // } וכו' הרעיון הוא: או - שאני אוכל ליצור instance עבור כל data type (פרימיטיבי) ע"י העברת הפרמטר לקונסטרקטור או משהו כזה. או - שזה יעבוד עבור כל הdata types (אני מעדיף כמובן את האפשרות הראשונה)

למעלה