ניסיון לעשות סדר
לאאוטלוק יש אפשרות לעבוד במספר תצורות ,אני מניח ( תקן אותי אם אני טועה ) שאתה משתמש באאוטלוק כקליינט לשרת exchange ( למען קיצור EX . כאשר אאוטלוק בתצורה זו הוא משמש בעיקר כממשק ל EX ( לדוגמא ,עץ התיקיות נמצא על השרת עצמו ) בעזרת האאוטלוק ניתן להגדיר כללים אשר חלקם כללי שרת ( כלומר כללים שנמצאים על ה Ex, ניתן לשנותם בעזרת האאוטלוק ) אשר יתבצעו גם שהתוכנת לקוח ( כלומר אאוטלוק ) סגור וחלקם כללי לקוח אשר יתבצעו רק שאאוטלוק פתוח . בד"כ ,כללי לקוח יהיו כללים שהשרת לא יכול לבצע ללא האאוטלוק ,כגון העברה לתיקייה ב PST ,שימוש בתבנית מיוחדת וספציפית לתחנה וגם ,מסיבה לא ברורה ,"מחק לצמיתות" . למקרה הספציפי : אני מציע לפתוח את האאוטלוק בפורפיל של ה עובד שעזב ( דבר שאתה יכול לעשות כמנהל רשת )ולצור כלל שאומר " כל הודעה שמגיעה לתיבה זו העבר ל משתמש X ומשתמש Y " תוספות אפשריות : * "והחזר לשולח תשובה 'משתמש זה אינו קיים יותר' " * "ומחק את המייל " ובחזרה לתשובה הקודמת : מניסיוני הדל עם משתמשי קצה ( אלו שלהם יועברו המיילים ) הם יעריכו יותר את השיטה הזו כי הם יוכלו לאבחין בקלות בין המייל שנשלח במקור אליהם ומייל שנשלח לעובד שעזב . כמובן שפתרון זה הוא זמני עד שכמות המיילים הרלוונטים שמגיעה לעובד שעזב תרד ואז לבטל את התיבה