שאלה ב- #C

goldsoft

New member
שאלה ב- #C

שלום לכולם אני מתכוון לשדרג את עצמי וללמוד #C (דרישה חדשה במקום עבודתי) אני שולט בצורה מושלמת ב- VB6 , access, SQL בעבר למדתי C (סביבת פיתוח של בורלנד) ואפשר לומר שאני יודע די טוב. ועכשיו לשאלה, במה להתחיל ? איך ללמוד #C , אתר ? ספר ? מה מומלץ ? כל המלצה תתקבל בברכה (רצויי שיהיה בעברית...) תודה רבה מראש ושבת שלום

goldsoft

New member
תודה על התגובה

אבל יש לי מקרה ממוקד לכן הייתי רוצה תשובה פרטנית.

aviadbarel

New member
אני אישית לומד עם קורס וירטואלי

שהורדתי מאיזה אתר שאני חבר בו. אני לא אפרסם את הקישור אליו כאן משתי סיבות: 1. שלא יחשדו בי בפרסום ע"ג הפורום. 2. האתר הזה מציע קורסים באנגלית. איני בטוח אם ניתן למצוא קורס דומה בעברית, אני יכול להגיד לך שהקורס באנגלית מ-ע-ו-ל-ה! אני לומד אחרי 5 שנים בצבא, הספקתי כבר לשכוח את כל מה שידעתי והקורס באמת סבבה, אתה רואה מה המדריך עושה ומריץ את זה לצד סביבת הפיתוח שלך ומתאמן. אני מרוצה מאוד וממליץ על שיטה זו על פני כל ספר אחר. קורס זה אותו רעיון, רק זה עולה יותר. היתרונות של קורסים כמו שאני רואה אותם, זה שזה מחייב אותך ללמוד ומאכילים אותך בכפית. אם יש לך חוש טכני ויכולות ללמוד לבד אני ממליץ על ספר / קורס אינטראקטיבי מהאינטרנט. אם תשלח לי את האיי מייל שלך אני אעביר לך את שיעור הפתיחה של הקורס שאני לומד ממנו שתוכל להתרשם ולראות אם זה מתאים לך. אנגלית היא גם לא שפת האם שלי אבל אני מסתדר עם זה יופי.

yonigold

New member
אתה צריך ספר + המלצה

אם אתה לומד c# לראשונה, תצטרך להשקיע בקריאת ספר ללמוד את יסודות הסביבה והשפה. אל תסתפק במדריכים מקוצרים - אתה צריך תיאוריה והבנה חזקה של נושאים רבים. אני מאוד ממליץ על הספר הנ"ל (קצר ומוסבר בכיף): http://www.amazon.com/Programming-C-Jesse-Liberty/dp/0596006993/sr=1-1/qid=1162107118/ref=pd_bbs_sr_1/102-5713581-3970546?ie=UTF8&s=books

TheKipi

New member
נשמע מגניב, יש על עוד דברים שמה חוץ

מC# ? נגיד אורקל, ASP וכאלה..

aviadbarel

New member
יש שם עוד המון דברים!!!

הכתובת של האתר היא www.LearnVisualStudio.com האתר באנגלית, הסליחה עם אלו שמתקשים בשפה זו... לגבי ASP ששאלת, יש קישור לקורס אינטראקטיבי בלוח הקישורים של הפורום (ושוב המון תודה למי שפירסם את הקישורים האלו) של אותה ההוצאה, עם המדריך הזה, אני ממש מרוצה ממנו. בתחילה קיבלתי את הקורס מחבר, אני כל כך מרוצה מהבחור שאני מתכוון לעשות מנוי בתשלום וללמוד ממנו את הקורסים שהוא מציע, בשלל נושאים.

באתר של Corner

מעולה. מסביר ממש מהבסיס, בצורה ברורה ובהירה. יש אצלו לכל שיעור קובץ טקסט, מצגת וקובץ #C שתוכל להוריד ולהריץ ולראות בפועל איך זה עובד. זה נראה לי הדבר הכי ברור שיש בעברית.

TheKipi

New member
אם אנגלית זה בעיה

אז אני ממליץ על ספר. אם אתה יודע אנגלית טוב אז יש אין ספור אתרים עם מדריכים ממש טובים. פשוט לך לגוגל

למעלה