שאלה ב- c אני צריכה לרשום פונקציה שמוגדרת כ- **int איך אני קוראת לפונקציה הזו ב - main?
D D r a m b u i e New member 17/12/03 #1 שאלה ב- c אני צריכה לרשום פונקציה שמוגדרת כ- **int איך אני קוראת לפונקציה הזו ב - main?
G galh New member 17/12/03 #2 מוגדרת איך? את יכולה לרשום בבקשה את ההצהרה של הפונקציה? מה היא מחזירה, מה היא מקבלת? בגדול קוראים לפונקציה בצורה: main() { (*foo)(); }כאשר foo הוא מצביע לפונקציה.
מוגדרת איך? את יכולה לרשום בבקשה את ההצהרה של הפונקציה? מה היא מחזירה, מה היא מקבלת? בגדול קוראים לפונקציה בצורה: main() { (*foo)(); }כאשר foo הוא מצביע לפונקציה.
D D r a m b u i e New member 17/12/03 #3 מוגדרת כך: int** addMatrix(int** a, int* dimA, int ** b, int* dimB לא הבנתי לגבי ה - foo, אחריו בסוגריים קוראים לפונקציה??
מוגדרת כך: int** addMatrix(int** a, int* dimA, int ** b, int* dimB לא הבנתי לגבי ה - foo, אחריו בסוגריים קוראים לפונקציה??
G galh New member 17/12/03 #4 אז קוראים לה בצורה הרגילה. כלומר: int **mat; mat = addMatrix(...);לגבי ה- foo, זה לא המקרה. חשבתי שאת רוצה לקרוא לפונקציה ע"י מצביע. הקוד שנתתי קורא לפונקציה ש- foo מצביע עליה.
אז קוראים לה בצורה הרגילה. כלומר: int **mat; mat = addMatrix(...);לגבי ה- foo, זה לא המקרה. חשבתי שאת רוצה לקרוא לפונקציה ע"י מצביע. הקוד שנתתי קורא לפונקציה ש- foo מצביע עליה.