שאלה ב-#C

שאלה ב-#C

אני רוצה לעבור על רשימת קבצים בתיקיה מסוימת, איך אפשר לעשות את זה ב-#C? תודה

nattygur

New member
תתודעי ל IO NameSpace

ניתן להשתמש במחלקה Directory
System.IO.Directory.GetFiles()​

שאלה נוספת

יצרתי דף HTML שבו 2 פרימים: באחד יש קובץ ASPX ובשני XML. קובץ הXML מוצג כמו שה-IE מציג אותו (עץ בצבעים). אני רוצה לשנות את זה שיהיה רק דף ASPX אחד, ושאחד הפקדים יעלה את הXML. זאת אומרת שהXML יהיה מוצג במרכז במקום בצד בנפרד. יש פקד שיכול לעלות את הXML בצורה יפה (כמו ה-IE)? אני מקוה שהצלחתי להסביר את עצמי טוב תודה רבה

yuval k

New member
משהו כמו IFrame, אולי?

לא כ"כ הבנתי אותך
אם IFrame זה לא מה שאת צריכה - הסבירי שוב

gilad g

New member
תשתמשי ב-IFrame

Iframe הוא בעצם Inline Frame -- פריים ששנמצא באמצע העמוד. תני לו מאפין src של הקובץ XML שלך:
<iframe src="myfile.xml"></iframe>​
אפשר גם להגדיר לו מאפייני height ו-width.

בדיוק לזה התכוונתי! תודה.

יש אפשרות לשנות לזה את שם הקובץ באופן דינמי? (ע"י ה-#C) איך עושים את זה? תודה

yuval k

New member
כן

ככה:
<iframe src="<%=fileName%>" />​
...באם שם הקובץ מאוכסן במשתנה fileName.

לא הבנתי

אני צריכה קוד ב-#C, כי שם הקובץ תלוי בכמה פרמטרים. ואם אני כותבת כמו שאמרת, איפה אני מגדירה את המשתנה fileName בקובץ בסיומת CS או בסיומת ASPX?

gilad g

New member
CS

אבל תדאגי שיהיה protected או public, כי קובץ ה-ASPX בעצם יורש מה-CS.

לא עובד

והשגיאה:
Parser Error Description: An error occurred during the parsing of a resource required to service this request. Please review the following specific parse error details and modify your source file appropriately. Parser Error Message: Server tags cannot contain <% ... %> constructs.​
הקוד ב-HTML:
<iframe src=<%=FileName%> id="OutputFrame" style="WIDTH: 384px; HEIGHT: 200px" runat="server">​
ובקובץ #C בהתחלה הגדרתי כך:
public static string FileName;​
ובתוך הפונקציה Page_Load כך:
FileName=path;​
המשתנה path מכיל את ה-path הנכון (עבד כשזה היה בפריים אחר) מה שכן אני רואה שהפונקציה page_load לא נקראת לפני שהשגיאה מופיעה, אז בטוח שאין לו ערך במשתנה, ויכול להיות שהוא לא מכיר אותו בכלל...

שכחתי לשים מרכאות

ב-src, שמתי ואני לא מקבלת את השגיאה, אבל בiframe הזה אני מקבלת את העמוד: The page cannot be found למרות שאני רואה שלמשתנה FileName נכנס הקובץ הנכון (והוא קיים!)

yuval k

New member
זה כבר קצת מעבר לקוד... ../images/Emo13.gif

את יכולה לגשת לקובץ, כאשר את מעתיקה את הנתיב שהוכנס לשם ומדביקה בשורת הכתובת של הדפדפן?

ויותר מזה

העתקתי את הנתיב בדיוק כמו שהוא מועבר למשתנה וכתבתי אותו ישירות ל-src וזה עבד!

yuval k

New member
ובקוד שנשלח ללקוח הנתיב בסדר?

אם כן - אולי נסי לרענן את הדף ב-iframe..

gilad g

New member
תורידי את runat=server

אין שום סיבה שהוא יהיה שם, וזה מה שגורם לתקלה.

למעלה