שאלה בתחום עבודה

אסינקה 1

New member
שאלה בתחום עבודה

בוקר טוב, לפני כשנה פרשתי מתפקיד בכיר ומאד מספק לאחר 8 שנים. הסיבות רבות, סוביקטיביות ואוביקטיביות. לצערי עדיין לא הצלחתי להיקלט מקצועית ורגשית (אני טיפוס מאד משקיען) באף תפקיד למרות שמצאתי תפקידים בקלות יחסית - כשהתפשרתי. לאחר שנה שאותה ניצלתי גם לשיעור וחיטוטים עצמיים אני שואפת למצוא את האיזון בעבודה, אינני מחפשת יותר קריירה מופלאה בפסגות אלא איזון בין פרנסה לעבודה מספקת שתתיר לי גם זמן להשקיע באפיקים אחרים, אישיים. שאלתי- מה הפוטנציאל שלי למצוא עבודה מספקת בחודשיים הקרובים? מה - 7 גביעים, הפוטנציאל - 5 מטבעות, שלי - אס המטות, למצוא עבודה מספקת - 10 גביעים, בחודשיים הקרובים - 3 מטות. סיכום - נער המטות. תודה ויום טוב

צ ל י ל 8

New member
שבת שלום אסינקה ../images/Emo39.gif

מה - 7 גביעים, הפוטנציאל - 5 מטבעות, שלי - אס המטות, למצוא עבודה מספקת - 10 גביעים, בחודשיים הקרובים - 3 מטות. סיכום - נער המטות. החודשיים הקרובים יהיה עדיין בסימן של חיפוש. יתכן שיהיו לך כמה הצעות, אך הן לא יהיו אטרקטיביות מבחינתך ונסי לא ליפול בקסמיהן. את צריכה להיות חזקה ולחפש, לחפש, לחפש. אל תעמדי על השמרים, אלא תנועי קדימה בחיפושייך. את עשוייה למצוא בסופו של דבר עבודה שמאוד תאהבי ותסב לך אושר. נסי ללכת על כיוון של אינטרנט או כל דבר הקשור בחו"ל, כמו משרדי נסיעות..

למעלה