שאלה בתחום גמילה

שאלה בתחום גמילה

אסתר, שי החליט (בגיל 10 חודשים) לפני שבועיים בערך שאין לו סבלנות לינוק - הכל מסיח את דעתו והוא נשאר רעב כי אין לו סבלנות לינוק. החלטנו לזרום איתו ועברנו לתמ"ל (האמת - לצערי). אני רוצה לדעת למה לצפות עכשיו - מתי החזה שלי יחזור לגודל הקודם ולא יהיה מלא חלב? אמנם אין לי גודש או כאב אבל ברור לי שהחזה ממש מלא כי אם אני סתם לוחצת במקלחת יש שפריץ... מתי אפשר לחזור לחזיות עם ברזל בלי לפחוד מסתימה? מתי הגוף מפסיק לייצר פרולקטין?

why not give him your milk

in a cup or bottle instead of artificial milk? If you want to dry up your milk, put ice packs and cabbage compresses on your breasts. Drink lots of mint tea, and eat sage ( marva) if you can. Prolactin levels return to normal within a few weeks after the birth. Prolactin is only in the picture in the beginning.​

kat the bat

New member
תרגום: למה לא לתת לו את החלב שלך

בכוס או בבקבוק במקום תמ"ל? אם את רוצה לייבש את החלב שלך, הניחי מארז קרח או קומפרסים מעלי כרוב על החזה. שתי הרבה תה נענע/מנטה, ואכלי מרווה אם את יכולה.רמות הפרולקטין חוזרות לנורמה כמה שבועות אחרי הלידה - הפרולקטין שייך לתמונה רק בהתחלה.

אני גמרתי לשאוב כבר קודם

אין לי סבלנות או כח נפשי לשאיבות - לא מאוד רע לי עם המתב - אני מקווה בפעם הבאה לא להשתמש בתמ"ל אבל כיום מתאים לנו המצב - אז הוא מקבל 2 בקבוקי תמ"ל ביממה - לא נורא. אני תמהה - אם הפרולקטין יוצא מהמשחק אחרי הלידה - מה גורם לייצור החלב לאורך זמן?

למעלה