שאלה בתוכנות

אסף כץ

New member
שאלה בתוכנות

אולי מישהו מכיר תוכנה שעוזרת לבנות בלוג? תודה מראש!

xslf

New member
יש הרבה.

קודם כל, יש שרתים שנותנים לך לנהל בלוג אצלם, כמו בלוגר הוותיק וישראבלוג הישראלי. יש תוכנות אחרות שאתה מתקין על השרת שלך (כך שהן פחות למתחילים) כגון movable type - בקיצור mt או b2. את שתיהן קל יחסית להסב לעבודה בעברית. מהצד של תוכנות שאתה מתקין על השרת, יש המון המון כמעט בכל שת שרת- הבאתי כאן רק שניים בולטים. יש גם תוכנות שאתה מתקין במחשב האישי ושדרכן אתה יכול עם ממשק נוח לעדכן את הבלוג שלך. מכיוון שאני עובדת על מקינטוש (ולאחרונה גם על לינוקס) אני מכירה את התוכנות לפלטפורמות הללו, ולא ממש מה זמין לחלונות, כך שאני לא יכולה להמליץ לך על משהו ספציפי. יש אפילו כלים שמאפשרים לנהל את הבלוג באמצעות ה- ICQ...

NetCriminal

New member
כפי שאני יודע

אין תוכנות שעוזרות לבנות בלוג יש סקריפטים כמו b2 או Movable Type שתוכל להעלות לשרת ולנהל עימם את הבלוג בשיטה נוחה אבל תהייה מוגבל מבחינת עיצוב ואני בטוח שאתה יכול להסתדר עימם.

xslf

New member
למה הסקריפטים האלו מגבילים מבחינת

עיצוב? לפי מה שראיתי, אתה יכול לבנות את הטמפלייט איך שבא לך. פשוט, אם רוצים לחרוג מהעיצובים המוכנים, זה דורש הרבה עבודה, ולכן רבים לא עושים את זה. זה לא אומר שאי אפשר

NetCriminal

New member
לפי הבלוגים

שראיתי שמופעלים ב mt דומים זה לזה מבחינת העיצוב אבל כנראה שיש לך נסיון מהשימוש בסקריפט בניוז. תודה על הטיפ

למעלה