שאלה בשם אימי

netastok

New member
שאלה בשם אימי

מאחר ואימי לא יודעת מה זה אינטרנט, אני שואלת פה בשבילה- אחותי מתחתנת בעוד חודשיים ואימי ממש מיואשת. היא מחפשת בגדים בטירוף!!! כל מעצבת/תופרת ביקשה ממנה סכום של כ- 3,000 ש"ח!!! אני לא יודעת אם זה מוגזם או לא. אשמח אם תוכלו לייעץ לי על חנויות/מעצבות למידות גדולות שלא מגזימות במחיר וכמובן שיהיו עיצובים יפים. נ.ב- אימי מעולם לא לבשה חצאית או שימלה ולכן מדובר בחליפת מכנס+ גופייה ועליונית. אודה להמלצות!!! ערב נעים, נטע

navabg

New member
אני אמא של כלה

בניגוד לאימך אני עשיתי לבתי את כל החיפושים באינטרנט לפני החתונה .עבורי ועבור חברותי אני מקבלת כאן בפורום המון מידע אפילו היום על החנות החדשה ברעננה ללנג'רי אומנם אני ירושלמית אבל עבור בגדים יפים אני יורדת מירושלים לשפלה .אני לא כתבנית גדולה אבל אוהבת לגלוש .לעניינך . אני ממליצה לך על, המעצבת אטי יעקובסון מראשון עשיתי אצלה את הבגד לחתונת ביתי היא מאוד מקצועית ויודעת לשים לב לפרטים קטנים אנוי אוהבת מאוד את הדגמים שלה והכול בפחות מהמחירים ה"מטורפים" שרצים בשוק.

yasminosh1

New member
תנסי את סקסס בקניון הזהב בראשון

לציון - לפי מה שאת מתארת זה יעלה לה חצי מהמחיר שאת רשמת ואולי פחות.

או טו טו החתונה

מתרגשת איתך .הייתי במצבך בדיוק לפני 40 שנה ונדמה לי שזה היה רק אתמול . שמחה שאהבת את הבגד מאחלת לך הכי טוב שבעולם !!

DREAM111

New member
אז ראשית ../images/Emo49.gif שנית הרשימה שלי

בהמלצות היא: מתוקה בכניסה לנחלת בנימין יש לה דברים משגעים במחירים שפויים. אם רוצה משהו מאוד אלגנטי יש את אופנת רמי באלנבי. כמובן שיש את כל הרשתות למיניהן אבל אז צריך לקחת בחשבון חוסר יחודיות. בראשון יש את אטי יעקובסון.

למעלה