שאלה בשביל חבר

שאלה בשביל חבר

הבן שלו חלה במחלת עור שנקראת וטליגו, מדובר במחלה נדירה כנראה שמתבטאת ע"י כתמים לבנים בעור הידיים והצוואר. המטפל ברפואה אלטרנטיבית של אישתי אמר שהוא לא יוכל לעזור ולרפואה הרגילה אין מרפא למחלה. האם ברפואה סינית יש דרך לרפא את המחלה? תודה.

liat roffe

New member
תמיד טוב לנסות

מטפל ברפואה סינית בודק הרבה גורמים ומסתכל בצורה יותר רחבה על המטופל, לכן יש אפשרות שניתן לעזור . לדעתי דרך צמחי מרפא ופחות דיקור. כל מטפל שחבר שלך יפנה אליו יידע אם בטלפון או לאחר מפגש ראשון אם יוכל לעזור. מקווה שיצליחו לעזור...

תודה מקרב לב על תשובתך

חברי טוען שנאמר לו כי מדובר על מחלה גנטית בעור, והבן עד היום מקבל משחות וטיפול בקרינת אולטרה, טיפולים מראש נאמר שרק יועילו לטשטש את הבעיה אך לא ירפאו את המחלה מככיוון שהיא בעיה בגנים. המטפל של אישתי הוא אחד הטובים ולדעתו המושכלת אין דרך לרפא ברפואה סינית את המחלה, אשמח לדעת האם לטענתך אולי אפשר לרפא?

liat roffe

New member
הי גיימס

מהידע שלי ואולי אני טועה, מחלה גנטית מאד קשה לרפא, אך לדעתי עדיף לנסות, גם הקלה בסימפטומים זה משהו... אם המטפל יצליח להקל על הסימפטומים ובעיקבות כך ייאפשר הפחתה של הטיפולים בקרינת אולטרא (כמובן בהתייעצות רופא), זהו גם הישג גדול.

ליאת היקרה

תודה אך אין למחלה שום סימפטומים מלבד השינוי בצבע העור שנראה כמו כתמים לבנים בחלקים נרחבים, אם זה סימפטום ובזה המטפל יצליח לטפל מה טוב, אבל אם יצליח לזה יקרא לרפא את המחלה.

בהמשך לשאלתך ולדבריה של ליאת.

ויטיליגו היא מחלה אוטואימונית שקשה מאוד לרפאה. בעולם הרפואה הסינית קיימים מספר דיווחים על ריפוי מלא של המחלה, אך הם מעטים ולא הייתי סומכת על כך שדיווח על ריפוי מלא הוא אמין. למרות שכך, כן ניתן לעצור את ההתקדמות המחלה ואף לצמצם את הרדיוס של כתמי הבהרות באמצעות טיפול ברפואה סינית, כפי שציינה ליאת- ע"י צמחי מרפא, אך גם ע"י דיקור. הטיפולים מוצלחים יותר בבעלי גוון עור בהיר. מדובר בטיפול ממושך שבא במקביל לטיפולים שמציעה הרפואה הקונוונציונאלית, בה נעשה שימוש בקרני UVA, UVB ולעיתים בטופיקאליים כגון פסורלן. רפואה שלמה. שירי.

למעלה