שאלה בשביל חברה...

• פותח הנושא RENI1
  • פורסם בתאריך

RENI1

New member
שאלה בשביל חברה...

חברה שלי קיבלה זימון למודיעין ולאחר בירור הסתבר שהיא מיועדת להתמיין למסלול של "הפעלת מערכות טכנולוגיות מתקדמות" בחיל. יש למישהו מושג מה זה אומר? מומלץ ?/לא מומלץ? תודה מראש לכל העונים...

Psych

New member
אז ככה.

המסלול הוא ללא ספק המסלול עם השם בכי מופלץ בחיל, ואין לי מושג מה הקשר שלו לעולם. המסלול הוא חלק מפרוייקט "גאמא", ובעיני רבים נחשב למסלול המובחר מבין השלושה הקיימים בו. הקבלה אליו היא קשה ומצריכה ידע רב בכל תחומי המחשב, בוגרי המסלול משתבצים ביחידות שונות בחייל. כמו בכל דבר בחמ"ן, אין הרבה פרטים זמינים עליו, מה שכן, הוא עוסק בתחומים רבים שקשורים למחשבים, וכולל קורס לא קצר. אם החברה אוהבת מחשבים ומתעסקת עם זה בצורה "כבדה", המסלול הזה הוא המתאים עבורה, אם לא, שתעזוב מראש, באמת, זה לא כמו שאר המסלולים שאפשר להגיע בלי ידע ברמה מאוד גבוהה. עוד מעט מידע יש בלינק הבא- מאמר מצויין בפורום עתודה- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=159&a=7440&c=912&sc=35&ssc=0

RENI1

New member
Psych

קודם כל תודה על התשובה אבל איך זה יכול להיות?אין לה שום קשר למחשביםולפי מה שאמרת היא חייבת ידע מוקדם...

Psych

New member
חחח לא

היא צריכה הרבה ידע מוקדם בשביל להתקבל, לא בשביל להיות מועמדת :), לזה אני לא יודע ממש מה הקריטריונים, סביר להניח שקב"א גבוהה, בגרויות טכנולוגיות ועוד. זה כבר מעבר לידע שלי.

Transc3ndent

New member
זה באמת מעט מוזר

שכן - באופן כללי - נוהגים לשלוח זימונים לגאמא לאלו הלמדו במגמת מחשבים (לכל הפחות). מעט מפתיע שאדם ללא כל קשר למחשבים יקבל זימון למסלול, ועוד לאחד המסלולים הקשים יותר.

oneiro

New member
מה שמוזר

שזה לא בפרוייקט גאמא... ואני לא חושב שצריך ידע מוקדם.. חוץ מזה שום דבר לא מוזר

Transc3ndent

New member
דברי נכתבו בהנחה שהמאמר

אותו Psych ציין בתגובתו הוא אכן נכון, והוא בהחלט נראה ככזה.

Psych

New member
מעניין

שאתה יודע יותר מאנשים פה, ולא נותן שום סימוכין לעניין. סתכל במאמר אליו הפנתי בתגובה הראשונה. השם, אותו אתה אולי לא מכיר, הוא שם בלמס"י ומוזר למסלול מוכר בגאמא.

אני התמיינתי למסלול הזה .

קצת הסבירו על המסלול הזה ולא ציינו שזה קשור לגאמא בכלל . והידע שלי במחשבים לא משהו. המבחנים שם היו לדעתי קשים , ולא קשורים למחשבים- קשורים להגיון בריא . הם לא פירטו כל כך על המסלול כי זה מסווג , אבל הם אמרו שזה משהו שקשור למערכות מתקדמות יותר מזה אני לא זוכרת . בכל מקרה לא התקבלתי : ) שווה לה ללכת למיונים בכל מקרה

RENI1

New member
פרט שולי...

הקשר היחיד של חברה שלי עם מחשבים מסתכם בפוואר פויינט... איך היא בכלל ניגשת למיונים האלה? יכול להיות שמדובר במסלול לגמרי אחר או שלפחות לא קשור למחשבים..?

למעלה