שאלה בשבילכם...

j u n k

New member
לא לא לא לא...

אתה צודק הוא חנפן אין ספק...אבל הוא לא מתחנף לכל אחד..וכשחושבים על זה אין לו אינטרסים כי הוא הראש של הפורום גם ככה
חוצמזה צריך תפקידים מקוריים.

moriss

New member
אני לא המצאתי לו תפקיד!

אני פשוט העברתי לו את הכתר! וזה באמת הסתיים הנושא לדעתי! זה תיכף גולש ממצחיק לפאתטי!

Rוית

New member
חנפנים יקרים,

איזה שירשור שתהיו בריאים, בכל מקרה, בקשר לשאלה המקורית (רואים, כמה שמנסים, תמיד מתגנב עוד נושא לשירשור
), לדעתי אירוניק הוא שיר חרוש מבחינתה של אלאניס, וכרגע יש לה המון חומר חדש שהיא רוצה להראות לעולם ולמעריצים, אבל מצד שני היא בחיים לא תזנח את אירוניק כי בעקרון זה השיר ה כ י מזוהה שלה.. גם כאלה שלא מכירים אל אלאניס, תמיד מכירים את אירוניק ("מי? אלאניס? אהה זו ההיא ששרה ´איזנט איט אירוניק..´")

I Was Hoping

New member
המממ אני רואה את זה בעוד 20 שנה...

אני נכנסת לבית בני הזוג אלניסג´אנקי וג´אנק גבאי אל תוך הבית המדהים עם החדר האקוסטי שנועד למוסיקה של אלניס בלבד, והם עדיין זוג מדהים ויותר מהכל מצחיק!!!!!!!!!!! הם שני המצחיקים של החיים, הזוג גבאי.

Mr Freeze

New member
ועל דלתם של בית משפחת גבאי

יהיו ציורים של ראסטות של אישה מאוד מסויימת... נו, איך קוראים לה. ושלא נדבר על ההודעה במשיבון שלהם... "היי, הגעתם לבית משפחת גבאי. אנחנו לא זמינים כרגע, אבל אם אתם מתגעגעים אתם מוזמנים להאזין לאחד הדיסקים של אלאניס. להשגה בכל החנויות המובחרות".
בר, חזר מהולנד.

למעלה