שאלה ברשותכם

tzuky1

New member
שאלה ברשותכם ../images/Emo13.gif

איזה סוג טיפול משלים הוא הכי יעיל כנגד קרוהן?? הרפואה הקונבנציונלית נכשלה איתי בכל רובד אפשרי!! כיום אני לא מקבל אף טיפול תרופתי , משום שאף תרופה אינה עוזרת!! אז באין ברירה אני פונה לרפואה המשלימה... מה אתם מציעים?? אשמח לכל תגובה ותשובה שהיא... שיהיה אחלה יום

ilan91

New member
לדעתי, דרוש "טיפול" יסודי בבעיה...

באמצעות שינוי באורח החיים ובעיקר בתזונה יש סיכוי להקלה ולהבראה. תהליך ההחלמה עלול להיות איטי, אם כי ע"י משמעת עצמית, ציות להוראות ובעיקר סבלנות - ישנם סיכויים טובים...

yigalby

New member
שינויי תזונה וצמחים

מאוד חשובים ויכולים להביא להקלה אדירה מומלץ לקרוא קצת אצל גאמנון ,כותב טוב על נושא זה למיטב זכרוני.

ינוקא1

New member
החשוב זה לא הטיפול

החשוב זה המטפל\ת. ברפואה משלימה (מהסוגים שאני עובד איתם - טיפולים אנרגטיים וטיפולי מגע ודיקור בעיקר) הטיפול הוא יותר באדם ופחות במחלה. הקרוהן אצלך אינו דומה לקרוהן אצל אדם אחר. נקודות הדיקור אצלך לא דומות לנקודות שצריך אדם אחר. הדבר החשוב הוא היכולת להרגיש אותך ולהתאים לך את הטיפול הנכון , וזה מה שהופך מטפל לטוב. השיטה הרבה פחות משנה.

אין לזה תשובה אחת

הרבה מטפלים מתחומי טיפול שונים יתנו לך כל אחד את נקודת מבטם ואת ניסיונם בתחום המדובר. אני כהומאופתית אומר לך שניתן לטפל בקרון בהומאופתיה ומטפל סיני יאמר לך לטפל ברפואה סינית. לכן-העבודה היא שלך. עליך לעשות שיעורי בית ולקרוא על התחומים השונים. אולי לדבר עם מטפלים ואז להחליט עם מי ועם מה אתה מתחיל. את ההתחלה הטובה כבר עשית, והיא- להבין שברפואה המערבית אין לך מה לחפש ועליך למצוא תשובות במקום אחר. אז הנה הגעת לכאן וזה כבר מצוין. אם אתה רוצה לקרוא על הומאופתיה אתה יכול באתר שלי או באתר האגודה להומאופתיה קלאסית. כל טוב עירית

hal767

New member
בעיקרון ניתן לרפא את הגוף ממחלת הקרוהן

למעט נזקים בלתי הפיכים שנגרמו כתוצאה מהמחלה. הרפואה הטבעונית ההייג'יניסטית משלבת תזונה טבעית אורגנית מיוחדת, אורח חיים מתאים וכן ישנה התייחסות למצב הנפשי כדרך לרפא את הבעיה. הטיפול מאד אינדבידואלי והוא מחייב שינוי בהרגלים. מטבע הדברים שהריפוי הוא איטי בדרך כלל ומחייב עבודה עם המדריך לאורך זמן. אין בדרך טיפול זאת שימוש בתרופה מכל סוג. המאפיין את הגישה הזאת הוא שהיא עוסקת בטיפול בשורש הבעיה, בגורמים האמיתיים שלה, ואינה שמה דגש על טיפול בסימפטומים. זה נותן לגוף את היכולת להיות הרופא של עצמו.

למעלה