שאלה ברפואה בערך

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
שאלה ברפואה בערך

נגיד אדם עובר תאונה והוא מאבד את ההכרה אז האם האדם הזה ההכרה שלו תשוב מעצמה אחרי כמה זמן , נגיד הוא לא נמצא ועדיין שוכן במקום התאונה ואז פתאום אחרי -כמה זמן (כמה זמן באמת??) - הוא פתאום מוצא את עצמו ושואל "WTF AM I" חלק שני של השאלה - נגיד הוא נמצא והוא מוחש לבית חולים אז מחברים אותו לאינפוזיה וכאלה? אז בעצם אם הוא לא היה נמצא הוא היה מת מזה, כי הגוף שלו לא מקבל שום תזונה לא יודע מטריד אותי כל העסק הזה. מושפע אני מסרט שראיתי ב MGM לפני חצי שעה

נירש

New member
דוד יקר, בלבלת אותי

לא הבנתי את השאלה (אם הייתה פה שאלה בכלל), ואני מאמין שאם בן אדם שואל את עצמו WTF M I, הוא כנראה מרגיש ממש לא טוב

גלי®

New member
טוב , אני דווקא כן הבנתי , אני

חושבת ... השאלות היו : 1 . אם אדם מאבד הכרה בעקבות תאונה , כמה זמן יעבור עד שישוב להכרתו ? 2 . אם לא יוחש לבית החולים ויטופל , מה הסיכויים שלו , בזמן חוסר ההכרה , לגווע ברעב או בצמא ... את התשובות תספקו כבר אתם ...

itaf10

New member
IC4 אתה גדול בשאלות מההפטרה ../images/Emo140.gif

יש לי עבודה בשבילך...
יוציא אותך מהשעמום שבו אתה נתון וממחשבות שלא נותנות לך מנוח... קרא ספר
בסגנון אחר.

IC4

New member
אבל זה כל הכיף ../images/Emo10.gif

מה זה הפטרה לעזאזל
זה שאת אומרת לי לצאת מהשעמום ולקרוא ספר מזכיר לי פרק בסימפסונס: why dont u read a book? cause im trying to
decrease
my boredom אבל זה סתם
-- אל תדחה למחר, כל מה שאתה יכול לעשות היום... כל ביצפר הייתי בגישה הפוכה

itaf10

New member
תשובה לשאלתך , מה זה "הפטרה"? ../images/Emo8.gif

הפטרה, פרקים מסויימים מתורת הנביאים המתאימים לפרשת השבוע. את ההפטרה קוראים בביה"כ מדי שבת לאחר קריאת התורה..... תמשיך בכיף שלך , רק אל תשבור את ראשך כל כך חזק...
שלא יתפוצף. אני נהנית לקרוא את השאלות וההמצאות שלך (מחשבות), סימן שיש לך ראש, בקצב הזה אני מאחלת לך שלא יתנוון לעולם. שיהייה לך אחלה של יום

IC4

New member
פשש גרמת לי להרגיש טוב קבלי ../images/Emo24.gif

איריסא

New member
איבוד הכרה ואינפוזיה

לגבי איבוד הכרה יש להבחין בין התעלפות לאיבוד הכרה התעלפות מוגדרת כאיבוד הכרה רגעי הבן אדם יאבד הכרתו וישוב אליה תוך זמן קצר לגבי חזרה להכרה מחוסר הכרה תלוי בגורם לחוסר ההכרה מה נגרם לגוף וכיצ הגוף מתמודד עם מה שקרה זה יכול לקחת כמה דקות עד בכלל לא לחזור לגבי אינפוזיה יש להבחין האם האינפוזיה היא לעירוי נוזלים או תרופות לפי השאלה אני מבינה שמדובר בנוזלים במידה ואדם לא יקבל אינפוזיה (כמובן שמדובר באדם שלא אוכל ושותה בכוחות עצמו) הוא בסופו של דבר ימות אין אפשרות לדעת תוך כמה ימים (ראו מקים שמצאו אנשים תחת הריסות כעבור שבוע והם היו חיים) הגוף זקוק לתזונה במידה ולא יקבל כמו כל יצור חי יפסיק לחיות איריס- חובשת

אין לי דעה רפואית אך...

פעם קראתי על מישהו בצבא שעלה על מוקש או משהו, ונכרתו לו הרגליים והוא היה לבד לגמרי. אז הוא אמר שהוא לא הרשה לעצמו לאבד את ההכרה עד שלא ימצא מישהו שיעזור לו, וכך רק כשמישהו ראה אותו איבד את הכרתו. מסתבר שלאבד את ההכרה זה בחירה תת-הכרתית, כדי לא לסבול את הכאבים וההלם, אבל אדם יכול לבחור להשהות את זה קצת...(הכל כמובן בהתאם למצב)

למעלה