שאלה בריאותית

chenmatix1

New member
שאלה בריאותית

היי לא כתבתי פה הרבה זמן אני לא יודעת אם אתם עוד זוכרים אותי בכול מקרה יש לי שאלה קצת מוזרה. הייתי בביג'נג הקיץ חודש וחצי. ממש נהנתי הבעיה היחידה שהייתה לי זה כשהייתי שם חליתי 3 פעמים! כאבי גרון ושיעולים. חשבתי שזה בטח בגלל הזיהום אוויר. מאז שעזבתי בערך פעם בחודש וחצי זה חוזר. זה ממש מוזר! רציתי לשאול אם למישהו מכם גם קרה דבר כזה

Mei11

New member
ברוכה השבה...

חסרות לי כמה שנים כדי להשלים את התואר שלי ברפואה (שבע, פחות או יותר), אבל היו הרבה "מחלות מסתוריות" שהסטודנטים הזרים, ואני ביניהם, עברנו. כנראה שהזיהום הוא חלק מהעניין, אבל גם כור ההיתוך של וירוסים מכל העולם ביחד עם אלה מסין עושה את שלו. בכל זאת אין תחליף לרופא ולבדיקות דם כדי להגיע למסקנות קצת יותר ברורות. אבל תרגישי טוב! ותספרי גם משהו על החוויות האחרות!

Omiz

New member
מחלות כמו אלו שציינת

שכיחות מאד בסין ובמיוחד בביגי'נג, עיר מפוצצת באנשים עם זיהום אוויר ומזג אוויר הפכפך. שינוי הסביבה, האוכל והחברה בטוח רק תורמים לזה... צריך לשהות כמה זמן כדי שהגוף יתרגל לכל זה ורצוי (תמיד) לאכול ירקות, פירות ואוכל בריא באופן כללי, וכמובן ללבוש סוודר שיוצאים
כמובן שזוכרים אותך ! עד כאן פינתינו, רפואה מאנשים שלא מבינים כלום ברפואה ואין להישמע להמלצותיהם...

chenmatix1

New member
תודה!

תודה לשניכם על העצות :) למרות שאתם לא רופאים
לפחות אני יודעת שאני לא היחידה שחלתה כול הזמן בסין וזה מעודד

למעלה