שאלה בריאותית

fanyoni

New member
שאלה בריאותית

מתי אפשר לקחת בן 5 לג'קוזי? נוסעים לנופש והילד מתחנן. לאפשר? לכמה זמן? זה לא פוגע בלב?

המים החמים אינם בריאים, ודאי לא

לילד. הבעיה היא שאצל ילדים גם כך קצב דפיקות הלב מהיר יותר מאשר אצל מבוגרים. אם טמפרטורת המים בג'קוזי לא מאד גבוהה- הייתי מרשה לו ממש ל- 2 דקות ונותנת לו לשתות מים קרים מיד אחרי. אבל מצד שני, אם את מהאמהות היותר קשוחות (כמוני...) אז לא הייתי מרשה גם לבעלי להיכנס לג'קוזי, ואז אף אחד לא נכנס, נקודה.

אנחנו בקיץ. האמבטיות יחסית פושרות

והג'קוזי עומד על 38 מעלות, אם אני זוכרת נכון. לכן אני חוששת שזה לא כ"כ בריא.

צימעס

New member
את מתכונת -

שסביר שהילד רגיל לאמבטיות קרות יותר, וזה מה שעושה את ההבדל? אצלינו, בחורף, התינוקת התרחצה ב 38 מעלות (עכשיו אני באמת לא מודדת טמפרטורה), אז לא הייתי מתרגשת מג'אקוזי בטמפרטורה דומה.

בקיץ, קשה לגוף לסבול חום של 38

מעלות, ודאי שלא לאורך זמן באמבטיה. בחורף זה סיפור אחר. לילדים זה עוד פחות בריא. ילד בן 5 כ"כ יתלהב מזה שמרשים לו להיות בג'קוזי- שאיני בטוחה שהוא ידע להיות קשוב לגופו מתי הוא קצת מסוחרר ולא מרגיש טוב מחום המים.

המים בג'קוזי חמים יותר מאמבטיה

רגילה בקיץ. למה? אני לא יודעת, ככה החליטו אבירי הג'קוזי. והאמא הפולנייה לא טובלת את הילדון שלה באמבטיה חמה בקיץ הישראלי, לא?

כרמית מ.

New member
מה, לא?

אני לא משנה את חום המים בהתאם לעונה. והחום נקבע לפי הילד. יש כאלו (שדומים לי) שמתקלחים בחם, ויש כאלו (שדומים לאבא) שמתקלחים בפושר-מינוס. כשמתקלחים ביחד, עושים פשרה. אבל המים בג'קוזי זה אותו דבר, רק זז, לא? אין חימום של המים.

למעלה