שאלה בקש רלהפרשות

sweety05

New member
שאלה בקש רלהפרשות

בזמן האחרון התחילו להיות לי הפרשות מוגברות... בצבע לבן/צהוב.. מה זה אומר? זה קשור לעובדה שאני לוקחת גלולות?

אני לא בטוחה

למה בדיוק זה מוגבר אצלך - אולי זה בגלל שמישהו לידך/הסביבה מוסרת לך מסרים מיניים וזה מה שקורה או אולי בגלל מהשו אחר שאני לא יודעת... אני לא חושבת שיש קשר לגלולות אם זה מפריע לך שימי תחתונית... גם להיגיינה כללית זה טוב...

sweety05

New member
אבל...

זה די מגעיל חח לא יודעת.. לא כדאי ללכת לרופאה שתבדוק?

תראי

את מכירה את הגוף שלך - אם זה ממש מוגבר וזה באמת לא נראה לך רגיל לכי לרופא - אין לך מה להפסיד

היי sweety

האם שינית משהו בחייך לאחרונה כמו תזונה, פרטנר, מתח, משהו אחר? בכל מקרה כדאי לבדוק אצל רופא, בעיקר אם רק התחלת לקחת גלולות

sweety05

New member
אמממ

תזונה ממש לא... מתח כן, קורה משהו נורא בחיים שלי, זה קשור? פרטנר שיניתי כבר לפני יותר מ-3 חודשים... יש מצב שזה משפיע רק עכשיו? חפיסה שלישית זה נקרא התחלת לקיחת גלולות? תודה

ToryMaster

New member
ובכן

בעיקרון בחפיסה השלישית המצב אמור להתאזן. לעומת זאת, אני יודעת שאצלי כשאני מתרגשת או מתוחה, זה אחד הסימנים הראשונים שלי להרגיע את עצמי קצת.

סיון 1 23

New member
עוד שאלה!

אם יש לי בזמן האחרון הפרשות יותר חומות וצהובות... לא הרבה מאוד. ואני לא בתקופת מחזור... זה פיטרייה? ואם קיימתי יחסי מין ואחר כך היום לי כמו... הפרשות לבנות אבל זה היה קצת גושי... זה בגלל זה? זה טיבעי? או שזה עלול להיות השפיך של הבחור? אני קצת דואגת... אם זה פיטרייה זה פחות מדאיג אותי.

אז כנראה שזה תקין

פטריה או דלקת לרוב יתבטאו בתחושה של גירוד או עיקצוץ או שריפה. ריח לא נעים. אי נוחות. ובכל מקרה שאת מודאגת או יש לך ספק - רופא נשים הוא הסמכות הטובה והנכונה לפנות אליה.

למעלה