שאלה \ בקשת עזרה

• פותח הנושא genik
  • פורסם בתאריך

genik

New member
שאלה \ בקשת עזרה

שלום . אני קראתי חלק מהטלינגס של הפורום והיתי רוצה להתחיל לנסות ללמוד יותר על כישוף ועבודה עם אנרגיות . הבעיה שלי היא שרוב המדריכים למתחילים בתחום כוללים תרגילים שמצריכים ריכוז במתרות לעורך זמן רב (עד לכמה שבועות ) אני סובלת מהפרעות קשב ולא ממש יכלה לעשות משהוא במשך שבוע ולחקות בסבלנות .זה לא עניין של חוסר נכנונות פשוט עם אני עוברת תקופה מסוימת של תרגילים בלי שאני מרגישה שינו או תגובה אני נהייה מתוסכלת ויכל הריכוז שלי נפגעת עד לרמה שאי לא יכלה להיתרכז ביכלל ... מישהוא יכל להציע לי איזשהם תרגילים שבהם מקבלים פידבק יותר ברור או שצריך פחות פעמים כדי להתחיל להרגיש שינוי ?

PurpleFilth

New member
אין מאגיה בלי כח רצון.

אבל גם זה משהו שאפשר לעבוד עליו. נסי את התרגיל הזה לשיפור כח רצון, הוא די פשוט: לעקוב אחרי מחוג של שניות בשעון מחוגים. להתרכז רק בזה ולא בשום דבר אחר. תתחילי מלעשות את זה במשך דקה, שלוש או ארבע פעמים ביום. כשאת מרגישה שזה קל לך, תעלי את משך הזמן. בכל מקרה, כל תרגיל שאת לא עושה, הפידבק שאת מקבלת תלוי בכמה את משקיעה. בהצלחה!

genik

New member
לא מדובר לצערי בחוסר של כח רצון

הבעיה היא שעם אני מתחילה להיות מתוסכלת אז אני חוטפת כאבי ראש ונהיהת היפראקטיבית ... אני צריכה להרגיש שאני לא רצה עם הראש בקיר אלה עושה משהוא מועיל וזה ממש קשה עם התוצאות הן בעתיד :(

PurpleFilth

New member
עזבי, יצאתי עלגת.

התכוונתי לריכוז. אבל עם מספיק כח רצון, את יכולה לתגבר גם על היפראקטיביות. עם איזה תרגילים קשה לך?

genik

New member
בעיקר קשה לי לא עם תרגילים

עיקר הקושי שלי היא הצורך לחזור על אותה פעילות כמה פעמים ברצף . עם ישנה איזה אפשרות לעבד לעצמי מישתר עימונים שכולל הרבה תרגילים מגוונים וקצרים יחסית ...

Wing Chan

New member
כהיפראקטיבי שלא מתעניין במאגיה

יותר מדי - תלכי ותרביצי לכריות. תוציאי אנרגיה. רוצי. אנאערף מה. אחרי שתוציאי קצת אנרגיה הקטע ההיפראקטיבי ירגע ותוכלי לשבת לשבור את הראש על לא יודע מה שרצית.

RainBird

New member
אתה יודע, חוץ ממך ומטלה בר, אני לא מכיר פאגנים שלא קשורים במאגיה.

Wing Chan

New member
דווקא יש הרבה.

אולי לא בארץ מכיוון שבארץ אוכלוסיית הפגאנים מורכבת ברובה מוויקאנים. אבל בחו"ל? המון המון פגאנים (הית'נים
) שלא מתעסקים יותר מדי במאגיה ממשית, מקסימום מתעניינים.

RainBird

New member
לכל אחד יש בעיה כשהוא מתחיל במאגיה. הבעיה הרצינית היא שלמרות שהפרעות קשב וריכוז נתונים לטיפול בעולם החיצוני, בעולם המאגי את צריכה להשקיע כפול מאמץ, עבור פחות תוצאות ורק בגלל שיש לך את הקושי הזה. זה לא פייר. זה לא מגיע לך, אבל ככה הטבע. את יודעת שבעבר הרחוק בעיות הקשב שלך היו נותנות לך ייתרון עצום. ציידים ולוחמים שיכלו להגיב תוך שניה היו מצרך נדרש, היום זה יותר בעייתי. ארדן.

Wing Chan

New member
../images/Emo45.gif בקשר לפסקה השנייה אבל עם

הסתייגות קלה: הפרעות קשב לאו דווקא נותנים יתרון במהירות תגובה. זה יכול להיות, נכון, אבל לפעמים אפשר להיות קצת מעופף ולהתרכז במשהו אחר בכלל ולא לשים לב לזה אפילו.

Swicca

New member
רטלין

כן, אני יודע.. לא מה שציפית לשמוע. :p אבל זו תרופה שאם יש לך בעיות ריכוז יכולה לעזור להרגיע אותך אם תקחי אותה כמו שצריך יום יום. לצערי אין פה קיצורי דרך. רק אולי בין אדם מנוסה לאדם מנוסה אחר, שזו לא ממש בעיה להעביר אחד לשני את מה שכבר יודעים ולראות תוצאות מידיות. אם את רוצה ללמוד מאגיה זה ייקח אפילו חודשים, לא שבועות.. מה דעתך על זה?! אין מה לעשות, גם לצייר קשה, גם לנגן קשה, הכל קשה. בעיית ריכוז לא אומרת שאת יכולה לא לעבוד קשה וזה עדיין יצליח. :-\

gwizard

New member
אכסה עליך

למה אתה מציע תרופות כאשר יש דברים הרבה פחות כימיים והרבה יותר מועילים ? כמו לדוגמה, מדיטציה. אם עושים מדיטציה כל יום במשך 30 דקות בבוקר - זה נותן תחושת רוגע שנשארת לכל היום. בנוסף, להיפאראקטיביות יש שני פתרונות טובים: 1. סקס. הרבה סקס. 2. קרקוע. אם תעשי מדיטציה ואז קרקוע (או הפוך) נראה לי כי יעבוד יותר טוב בתווך הארוך מאיזו תרופה.

RainBird

New member
אם היא היפראקטיבית היא לא תצליח לבצע מדיטציה... וגם, סקס זה תרופה בערך לכל דבר חוץ מהתמכרות לסקס.

PurpleFilth

New member
../images/Emo45.gif מצודדת.

רק שיש עוד דברים שאפשר לעשות עם היפראקטיביות. אנרגיות גבוהות זה דבר בריא.

Swicca

New member
כי אני חושב בהגיון

אם יש לה בעיות ריכוז, אני לא חושב שיש לה מספיק בשביל לשבת חצי שעה(!!!) בלי לחשוב או לעשות יותר מידי. :-\

אלון צודק

פסיקו לדחוף לכולם ריטלין. היפר-אקטיביות זה יתרון. - היפר אקטיבי גאה שמסרב לריטלין כבר הרבה שנים וחי בסבבה נ.ב. תפסיקו סוף סוף להיות מסוממים.

ToryMaster

New member
מצד שני

תסכים איתי שההצעות החלופיות שלו לא לגמרי פרקטיות כשמדובר בהיפר אקטיבית שלא התנסתה בזה לפני כן...

למעלה