שאלה/בקשת עזקה

• פותח הנושא sdosa
  • פורסם בתאריך

sdosa

New member
שאלה/בקשת עזקה

מצב היפוטתי לחלוטין ..כן? הפסדתי המוווווון מבחנים... המווווווווווווווווווווווווווןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!! וידוע לי על תאריך למבחנים חוזרים (זה שבפסח) ידוע לי כמו כן, שמחר יש תאריך חלופי למבחן חוזר בביולוגיה למספר מצומצם של תלמידים, (מצב היפוטתי לחלוטין כמובן) אךךך- לא הזדמן לי לשוחח על כך עם המורה.. האם עליי (במקרה ומצב כזה או דוהמ לו יצוף כמובן) ללמוד למחר ולקוות שהיא תעשה לי אותו או להנות משאר היום ולעשות את המבחן במבחנים הקרובים ולקוות שיתאפשר לי לעשות את המחנים החוזרים ביותר מתאריך אחד........?????? זכרו- אין קשר בין המציאות למצב המתואר... היפוטתי לחלוטין! תודה.

sdosa

New member
זה מציג אותי באור מאוד לא חיובי!

יצאתי למשלחת (שבה אני ייצגתי בין היתר את המדינה ואת בית הספר) והיא הייתה על זמן הלימודים, כן, נכון.. הפסדתי המון חומר לימודי והרבה מבחנים וגם הרבה דברים שרציתי לעשות שאין להם קשר לביצפר. לא רציתי להפסיד את כל הדברים האלה- מי רוצה לעשות מאה מבחנים במועד ב? בעיני, להפסיד מבחנים זה לא זכות זה סתם בעסה במקרה הזה. זה כבר מזמן לא שיטת היסודי- פספסת מבחן= בקטנה, נמציא ציון..

Seidman

New member
למה את מתרגשת מהשטויות שלו?

הוא רק מחפש לעשות פרובוקציות ולכתוב הודעות לא לעניין (ראי שרשור לגבי לצורך העניין) אין שום סיבה באמת להתייחס לדברים שהוא אומר בהצלחה לך

למעלה