שאלה בקשר

bug1973

New member
שאלה בקשר

שלום! כשאני מסתכל את מתחת למנוע שלי אני רואה שיש שכבות עבות וקשות של שמן עם אבק שרק עם מברג אפשר לגלף את זה, האם זה יועיל אם אני אתחיל להוריד את הלכלוך השומני? שאלה שניה: כאשר הרכב מותנע ואני שם את כף ידי מול אגזוז שמאל ושאני שם מול אגזוז ימין העוצמה של אגזוז שמאל חזקה מהרבה מהימני(לגבי שמאל וימין זה כאשר עומדים מאחורי הרכב ושמאל זה האגזוז שמקביל להגה) מה תופעה זאת?

שמע... תמיד רצוי שהמנוע יהיה נקי

ככה יותר קל לחום שלו לצאת מה שאומר שהמנוע יתקרר טוב יותר. בקשר לאגזוז תראה אם הפייפים ישרים ולא סתומים... אם ישנה מעיכה באחת הצינורות זה קצת יקשה על היציאה. מה גם... חשוב לראות שאין בריחות...

אם זכרוני, אינו מטעני...

התלוננת עיבר על חוסר סחיבה, האבחנה היתה קלאץ מחליק, דוד פליטה סתום, או מנוע גמור. מה התגלה בנושא? משני יציאות הפיפים של האגזוז, חייב לצאת גזים בצורה שווה, אלא אם הפיפים סתומים או מעוכים, כפי שכתב כבר רועי. בברכה צביקה

bug1973

New member
הפיפים אצלי ישרים,אולי אחד סתום אבל

לא נראה לי כי הכנסתי מברג ואין שם בוץ

bug1973

New member
כן המנוע מתקתק מצויין ללא חופש וללא

נזילות,בבוקר הוא מגיע לטמפ' עבודה מהר והמנוע גם לא מתחמם. אולי פשוט הדוד סתום מבוץ

EranR

New member
האם אתה רואה את הסתימה?

1. מאוד פשוט לבדוק את עניין הסתימות בפייפים... פשוט תפרק את הפיפ הבעייתי... ותבדוק את יציאת הגזים עם הפייפ מפורק. 2. הדבר הבא שאני הייתי בודק זה שהקומפרסיה אחידה... זה רעיון שעלה לי כשקראתי את ההודעה שלך, אני אפילו לא בטוח שזה קשור אבל אולי.... ערן.

bug1973

New member
תודה לכולם פתרתי את הבעייה ../images/Emo13.gif

הבעייה היתה שאת שני הפיפים דחפו ממש עמוק עד שלא היה מקום, מה שעשיתי זה שהרחקתי אותם ב 6 ס"מ כלפי חוץ ועכשיו פליטת הגזים שווה בשני האגזוזים והרכב סוחב מצויין לפי הספר תודה לכל מי שעזר לי!!!

arik1955

New member
אפשר לקבל קצת הסבר

אך זה שהפייפים שינו את כוח הרכב ? תודה

jako1234

New member
תראה../images/Emo123.gif

אתה צריך לשרשר את ההודעה שלך למקום הרואי. אתה משרשר את ההודעה להודעה שלי בלי שום קשר. לך להודעה שאליה אתה רוצה להגיב ותגיב לה.

EranR

New member
הלו הלו....

לא צריך ככה... הבנאדם בס"כ רצה לדעת מה העיניינים עם הסתימה... לא צריך להתנפח. ערן.

למעלה