שאלה בקשר לWWRY

The Immortal Me

New member
שאלה בקשר לWWRY../images/Emo210.gif

היי, רציתי לשאול אם מישהו פה הלך למופע We will rock you בלונדון, בשנים האחרונות, כי אני הולכת בחופש הזה בדומיניון, ותהיתי אם אולי אתם יודעים אם הצוות במופע הזה טוב או לא (או, יותר נכון, עושה צדק לקווין או לא). תודה מראש, רוני
.

The Immortal Me

New member
אה, וכדי להצדיק הודעה חדשה, עוד שאלה../images/Emo210.gif

מישהו יודע מתי התמונה הזאת צולמה? רוני
.

Hikary

New member
איזה תמונה יפה..חח=]

חוץ מג'ון דיקון..הוא לא הסתכל לכיוון של כולם..חחחXD אני לא הלכתי...האמת עוד לא יצאתי מהארץ הזאת<_< חחח..^^ אבל נצלי את ההזדמנות,לכי למופע=] מי מופיע שם?בריאן מיי,רוג'ר טיילור?? אמור להיות נחמד P: =) אהה..מה זה דומיניון?^__^

The Immortal Me

New member
בריאן ורוג'ר מופיעים רק בהופעות מיוחדות../images/Emo210.gif

נגיד ביומולדת 60 של פרדי, או במופע פתיחה... דומיניון זה קונסרט הול בלונדון ^^ רוני
.

לא הייתי במופע אבל..

יום אחד מישהי אמרה שהיא הולכת וכולם אמרו לה שזה מופע מצוין. וחוצמזה, קראתי בויקיפדיה שזה מחזמר\הצגה\סרט ממש ממש ממש מבוקש! קיצר, שווה לך! הלוואי עלי להיות שם..=]] חסר לך אם לא מביאה תמונות!=]]
ובקשר לתמונה-- אין לי שמץ אבל זה פרדי עם השפם ורוג'ר עם שער קצר סווו.... נראה לי באמצע\סוף שנות השמונים.

The Immortal Me

New member
בטח, זו ההצגה שרצה הכי הרבה שנים../images/Emo210.gif

אפילו יותר מגריז! (עשיתי שיעורי בית
) לא, פשוט שכל הזמן אומרים שהכאסט בטורונטו הכי טוב, או הקאסט בספרד וכל החרא הזה... רק רוצה לוודא! (אבל קווין תמיד טוב במילא.) רוני
.

למה שלא יביאו לארץ את המופע הזה?

בדיוק כמו שהביאו לארץ את המופע של להקת אבבא.. איזה באסה עם הישראלים האלה..

y o u a n d i

New member
אני מכיר מישהי שהייתה שם,

היא אמרה שזה היה מקסים עם את רוצה אני יספר לך את הסיפור של זה. היא גם הביאה לי דיסק לשמוע את השירים וזה היה מאוד נחמד, הרבה שירים שם בוצעו בגרסה הכי יפה שלהם חוץ מהמקור! מומלץ מאוד!

IדביבוןI

New member
בדיוק דיברתי על זה היום

עם המורה המגניבה שלי לאומנות. והיא אמרה לי שהיא הייתה בהצגה הזאת בלונדון לפני כמה שנים, והיה מדהים. בקיצור, לפי מה שהבנתי ממנה, שווה מאוד ללכת לזה.

The Immortal Me

New member
נהדר, ממש תודה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo210.gif

ואני אקנה את הדיסק ואשים המוןמון תמונות פה! זה יהיה יותר מדי קיטצ' אם אני אלך לשם עם החולצת-קווין שלי? רוני
.

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif אני לא הייתי, אבל אבא שלי היה.

הוא היה מודהם, הוא מעריץ כזה של קווין והוא נורא אהב את המופע. כאילו.. את יודעת, זה לא על קווין או משהו, פשוט כל השירים שבמופע הם של קווין, והם מתקשרים יפה עם המופע.

The Immortal Me

New member
כה, כבר קראתי על התוכן והכל...../images/Emo210.gif

ד"א, אבא שלך מאוד מאגניב.
רוני
.

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif כל האבות של החברים שלי שומעים קווין.

טוב, כמעט XD

למעלה