שאלה בקשר לWILD

Psychopath1

New member
שאלה בקשר לWILD

ניסיתי פעם אחת, נתקעתי בשלב שהייתי בחצי שיתוק שינה בגלל שהיה קשה לי לנשום מסיבות שלא יחזרו. 1. זה בסדר שהדבר שישאיר אותי מרוכז זה מוזיקה ? כי בינתיים זה עבד מעולה, אבל אני חושב שזה אולי עיכב לי או עצר לי את אחד השלבים. 2. כמה זמן אתם שוכבים עד שאתם מגיעים לחצלול ? 3.אפקטים וקולות.. לא שמעתי לא ראיתי. האם זה בגלל שלא הגעתי לשלב מספיק מתקדם או שזה שונה אצל כל אחד ? 4. טיפים להירגע ? למישו יש ? 5. איך אפשר להאיץ את התהליך ?

Psychopath1

New member
שכחתי להוסיף

6. איך זה שהתת מודע שלנו מצליח ליצור עולם שלם ומציאותי.. כי הרי אנחנו לא מתרכזים בדברים הקטנים.. זהו כוחו של התת מודע? 7. שמעתי שאפשר לקרוא מיליון מילים בדקה . בשיטה כזאת שמשתמשים בתוכנה שמציגה 30 פריימים בשנייה ו550 מילים כל פריים, כאשר אתה לא חולם אתה מסתכל בתוכנה זאת מציגה את המילים ואחרי שהיא תסיים כמובן שלא תזכור כלום מתי שאתה מודע אבל בחלום בעיקרון אתה אמור לפגוש את המחבר של הספר/מאמר ופשוט לשאול אותו כל מה שתרצה בקשר לספר/מאמר והוא יענה לך .. או משהו בסגנון זה בגל לשהתת מודע מסוגל לקלוט כמויות עצומות של מידע.. מה אתה אומרים?

silverhawk

New member
עוד תשובות

6. יאפ. לרוב האנשים אין בכלל מושג מה תת המודע שלהם מסוגל לעשות.
7. מממ, לא שמעתי על זה וזה לא ממש נשמע לי הגיוני. המוח שלך לא יספיק לעולם לקלוט את הפרטים הללו, אפילו אם אתה בעל זכרון צילומי.

silverhawk

New member
תשובות

1. זה בסדר, אך עדיף שירים יחסית מונוטוניים ולא קיצביים (למרות שיש אנשים שיעדיפו משהו יותר שקט). 2. זה עניין של ניסיון. בהתחלה זה יכול לקחת לך שעה (אם בכלל), אבל עם הזמן זה קירה יותר ויותר מהר. 3. אמנם לא תמיד חווים את הדברים האלו ולעיתים נכנסים ישר לתוך החצלול, אך במרבית המקרים (ובייחוד בפעמים הראשונות) כן קורה משהו. כך שסביר להניח שלא הגעת לשלב הזה עדיין. 4. תזכור שכל מה שקורה הוא בראש שלך ותהיה רגוע. כמו כן, אם המוזיקה לא עובדת לך, נסה להתרכז במשהו יותר מונוטוני. 5. אין ממש דרך. פשוט ניסיון.

Psychopath1

New member
תודה >> תיכנס אחי

תודה על התשובות.. למה עדיף שירים מונוטוניים? אני בדרך כלל שומע טראנסים ומוזיקה קצבית. אני הולך לנסות היום שוב :) אני מכין שעון מעורר ל4 בבוקר אחרי משהו כמו 6 שעות שינה ועושה את כל התהליך שוב השאלה אם להשיאר עם הגרסה של הטראנסים והמוזיקה הקצבית או שזה יעצור אותי ? הדברים האלה לא מפחידים אותי.. זה מעניין אותי ואני בנאדם עם אופי חזק שאפעם לא בורח מפחדים או בעיות. אגב בקשר ל"מיליון מילים בדקה" הנה קובץ עם המאמר המקורי .. הוא די קצר תגיד לי אתה אם זה נשמע לך אמין. בכל אופן אני בקרוב הולך ךלישון אז אני ינסה שוב עם מוזיקה קצבית ו... אלוהים גדול :) נ.ב >> הגעתי לרמה של בדיקות מציאות ממש כמו רפלקס כל פעם שאני במקום אחר ואפילו מספר פעמים באותו מקום. אני משלב את השיטה של ההיגיון והשעון. ואני עושה המון בדיקות מציאות במשך היום אפילו בלי להתאמץ וע"י רפלקס - מקווה לטוב.

למעלה