שאלה בקשר לT43 IBM

eran998

New member
שאלה בקשר לT43 IBM

שלום לכולם! אני רוצה לקנות T43 משומש. שמתי לב כי באתרי היד שנייה מופעים הרבה כאלו. האם יש איזושהיא מגרעה רצינית שבגללה אנשים מוכרים את המחשב? אני מדבר על הדגם של 14 אינצ' עם 40 גי'גה הארד דיסק - T43 UC5FAIM מישהו התנסה בו ויכול לומר לי את זמן הסוללה שלו? האם מחיר של 6600 בשביל מחשב משומש כזה עם קרוב ל3 שנים אחריות הוא מחיר טוב? מצטער על מבול השאלות... בתודה מראש ערן.

תשמע,

קודם כל נתחיל בזה שמדובר במחשב מעולה בכל קנה מידה. אך המחיר הזה נשמע לי נמוך מידי, לא הייתי שולל את האפשרות שמדובר בנייד גנוב.

Jan22

New member
תראה ,T43 נע בין 8K-11K

כך שאיך אומרים - אליה וקוץ בה - בהחלט נראה כך ! מאידך ,אם הבחור נראה לך אמין ,קח את הנייד לבדיקה ,תריץ עליו תוכנה לבדיקת חומרה ותוודא שאין תקלות למיניהן וכד' ,ושהכל רץ כראוי ! http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=415366 ^^בין 8K - ל11K !^^

eran998

New member
איך בודקים אם הוא גנוב?

האם הרצת המ"ס הסיראלי באתר של IBM מספיקה?(מ"ס סיראלי לבדיקת תקופת האחריות). הרי גם מדבקה ניתן לזייף....

פיל לבן

New member
אין שום בעיה

תתקשר למוקד התמיכה של IBM מספר הטלפון הוא: 03-9188681 תן להם את הדגם והמספר הסידורי (נמצא בתחתית המחשב). ותאמר להם שאתה מעוניין לרכוש את המחשה יש שניה, ואתה רוצה לדעת אם הוא: א. לא גנוב ב. אם נפתחו עליו תקלות כלשהם הם יענו לך בשמחה, מניסיון. יום טוב עדי.

פיל לבן

New member
כל מחשב שנגנב מודיעים למוקד

והמוקד אחראי לעדכן את זה במערכת. ברגע שמוקלד דגם וסידורי של מחשב גנוב, זה רשום להם. כמובן שאחריות להודיע על הגניבה באה מצד בעל המחשב אך אם הוא לא עשה זאת, המוקד לא ידע... אבל שווה לנסות.... בכל מקרה, אם המחשב היה לפחות פעם אחת בתיקון/שירות... פרטי בעל המחשב מופיעים שם, אז אפשר לדעת לפחות למי הוא שייך...

salam9

New member
ראיתי עכשיו אחד כזה ביד2

במוכר ב4100ֿ הוא רושם שם שזה לא גנוב ועם קבלות אני לא הייתי מאמין לו גם עוד מיליון שנה

Jan22

New member
אז השלמת עם האפל ? לא מחפש

תחלופה בסופו של דבר ? לפי החתימה שלך ,אתה מרוצה !?

salam9

New member
ת'אמת?

אני עכשיו בקטע של השלמה "זה מה יש" לא בקטע של "זה מה שאני רוצה" קצת קשה להגיד שאני מרוצה. אבל זה בסדר גמור.

לא הבנתי...

למה אתה לא מרוצה מהאפל? האם מפני שאתה רגיל לWINDOWS ול OSX לא התרגלת? האם יש בעיה עם המחשב עצמו? אני שואל כי הרבה זמן רצית אפל ואני זוכר את ההתלהבות ברגע שקיבלת אותו.

salam9

New member
לא זה ולא זה

התחליפים למחשב הזה עדיין ברמה של "תחליפים" המחשב עובד מצוין אין ספק. אבל להשוות אותו מול הx31 שהיה לי פשוט טעות אנוש.

למעלה