שאלה בקשר לSMS דרך 2210

hagili

New member
שאלה בקשר לSMS דרך 2210

יש לי 2210, אני מתחבר דרך נוקיה 6230 לאינטנט האם אני יכול לשלוח SMS למספר מנויי סלקום דרך תוכנה כלשהי?

raananta

New member
אולי תוכל להסביר לי איך אתה מתחבר?

אין לי תשובה בשבילך אבל יש לי שאלה אלייך. ניסיתי לקנפג 2210 יחד עם נוקיה 6230 באמצעות BT ומשום מה קיבלתי תמיד הודעה בה הנוקיה מדווח ש"עקב בעיית אבטחה הקישור נכשל". יש זיהוי ביניהם ואני מגיע לשלב שבו מכניסים קוד זהה בשני המכשירים... אבל מיד אח"כ מגיעה ההודעה. הבנתי שלנוקיה יש ממשק BT שונה... הכיצד אצלך הוא עובד?

IZ5778

New member
התחברות 2210

צלצל למוקד התמיכה של אורנג' הם סייעו לי

raananta

New member
תודה, אבל אין לי מכשיר כזה. (נוקיה)

סתם ניסיתי לשחק עם מכשיר של מכר, כשראיתי שיש בעיה פשוט ירדתי מהעניין. אבל עדיין מסקרן אותי היכן הייתה הבעיה, ואיך נראה הפתרון.

idanma24

New member
סדר בבלאגן...

שלום לכולם, אני אנסה לעזור לכם. 1. קודם כל לגבי שליחת SMS ממכשיר 6230 דרך BT - לא אפשרי. הסיבה: המכשיר עובד בצורה שונה של אימות BT, העובד באמצעות 2 קודים שונים (15 ספרות) והדרייבר שנמצא ב PPC ל BT (מה שWIDCOMM שמו שם) לא תומך בזה. 2. לגבי גלישה, זאת בעיה די ידועה דרך BT. המכשיר היחידי שנתקלתי שלא עושה בעיות אלה גרסאות של 5550 וגדרסאות מסויימות של 4150 - באלה שיש בעיה, יש עדכון SOFTPAQ באתר של HP. 3. לגבי ההגדרות ב 2210 - בהנחה שעברת את שלב ה PAIR א. START-->Settings-->connectios ב. Advanced באפוציה הראשונה, תוודא ששניהם תחת MY ISP ג. תחזור ל TASK. תיצור חיבור חדש, בהנחה שיש קיים - תמחוק אותו. ד. יש ליצור חייגן כאשר ממשק החיבור הוא BLUETOOTH DIALUP MODEM והמספר לחיוג הוא "כוכבית 99 סולמית" (כאשר הכוכבית באה ראשונה משמאל). שם משתמש: internet@orangeonline סיסמא: gprs (אין קבוצת מחשבים) עכשיו להיכנס ל ADAVANCE ולבטל " Wait for dialtone" (הרי זה סלולרי ואין צליל חיוג). ה. יש לגשת בטלפון לתפריט--> הגדרות --> קישוריות --> GPRS לבחור את נקודת הגישה הפעילה (INTERNET) או כל אחת אחרת. לוודא ש GPRS הוא בשעת הצורך ו**לא** כשזמין. לערוך את נקודת הגישה ולוודא שהיא רשומה באותיות קטנות: אורנג': internet סלקום: internetg אחרי שיצרתם חייגן, עשו PAIR דרך ה BTMANAGER שיש ב IPAQ וזה אמור לעבוד.... (Connect to internet via phone, לבטל SECURE, ולבחור את החייגן שיצרנו)... זהו - בהצלחה ! חידוד לגבי SMS וכאלה.. אני משתמש ב TUNGSTEN T3, הוא מצליח לעשות PAIR, ולגלוש, מהסיבה שה DRIVER שם לא של WIDCOMM ומאפשר יצירת אוטנטיקציה ו PAIR. כשמנסים לשלוח SMS הוא לחייג, מקבלים הודעה שה SIM נשלט מרחוק - זה נסיון של נוקיה לשכלל את ה BT. הדבר לא נתמך היום, לא ע"י PC, PPC, PALM או כל דבר אחר לפי דעתי. בהצלחה לכולם. עידן.

raananta

New member
עוד לא יצא לי לנסות שוב ../images/Emo8.gif

הנוקיה, כמו שאמרתי, הוא לא שלי ולכן אני צריך לפגוש שוב באותו בעל מכשיר או לחילופין לעצור איזה איש ברחובות העיר. אני מניח שזה יקח קצת זמן. בכל אופן, תודה רבה.

Ll14k

New member
Tshuva

Esh li 2210 ve nokia 6310i. Oved tov meod dereh BT .Le shlihat SMS mishtamesh be tohna SMARTGSM le kol areshetot

למעלה