שאלה בקשר לPollyanna Flower

UnprodigalSon

New member
שאלה בקשר לPollyanna Flower

מישהו מכם הצליח לשמוע/מצא באינטרנט את מה שאלאניס לוחשת ממש בתחילת השיר? זה בודאות מילים... כלומר לא סתם מלמולים, אבל לא הצלחתי להבין מה היא אומרת שם. מישהו? ואם כבר בענייני לחישות עסקינן, אז כן, אני יודע שזה פורום אלאניס, אבל: יש לדיידו שיר Don't Think of Me ובדקה האחרונה של השיר היא מרביצה שם מונולוג שלם שלא מופיע במילים של השיר, וגם מבחינת בלאנס שמו אותו מתחת לכל השכבה של המוסיקה. די בכוונה אני מניח. מישהו הצליח להבין מה היא אומרת שם? בכלל, כל הנושא הזה של מסרים חבויים ממש מגניב. אני לא אתפלא לגלות אם אלאניס שתלה שם איזה "Satan is the one true god" או משהו כזה. במיוחד אחרי Forgiven.
 

מלכוש

New member
יש עוד משהו

שאלאניס אומרת עם השפתיים אבל לא שומעים בקליפ של הד אובר פיט, ולא הבנו מה זה..
 

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo7.gifאני רוצה לדעת מה היא

אומרת שם!
 

Jagged chaos

New member
ב- pollyanna flower היא אומרת

through you, I see, I וסתם למי שרוצה - ב- Can't not, יש את הקטע ששומעים מישהו אומר how you go on with such conviction and who do you think you are קראתי פעם שזה אלאניס באפקט וואקלי (כמו ב- hollywood של מאדונה, שבסוף יש לה קול של גבר)
 

Rוית

New member
באמת? זו אלאניס?

אני לא אשכח שפעם ראשונה ששמעתי את השיר באוזניות ושמעתי את הקטע הזה בשיר זה ישר נשמע לי כמו אבא שצועק על בת וישר קיבלתי מין בום כזה ללב ועברה לי צמרמורת.. אני לא אכחיש, מעולם לא מצאתי את השיר הזה כאהוב עלי בצורה מיוחדת, אבל מאז ששמעתי את הקטע הזה, יש לי חיבה מיוחדת לגשר הזה בשיר (שבלי קשר תמיד הוא היה החלק האהוב עלי בכל השיר)..
 

AlanisJunkie

New member
אמיל הזה, שולף תשובות מהמותן...:)

ופוליאנה פלאוור זה אחד השירים הגדולים שלא נכנסו לאף אלבום רשמי. כל כך חבל.
 

פלוטו24

New member
אף פעם לא שמעתי אותו...חבל... ../images/Emo10.gif

ובקשר ל can't not, שיר מאד יפה וכבד. אני במיוחד אוהב את הגיטרה האקוסטית שנכנסת בבית השני, היא מרטיטה את הלב, (צריך להתרכז ולשמוע).
 
למעלה