שאלה בקשר לmarillion

yonia3334

New member
שאלה בקשר לmarillion

אני מעוניין לקנות את האלבום שלהם fugazi(יש למילה הזאת פירוש? ), הבעיה היא שברשת אני מוצא רק את הגירסה החדשה שכוללת 2 דיסקים עם כל מיני בונסים, בגלל זה היא גם די יקרה 18$. השאלה שלי אם אפשר עדין להשיג את הגירסה המקורית בלי כל הבונוסים, ואם כן איפה? תודה מראש, יוני.

אני יכול לומר לך מנסיון

ששווה לך מאד לרכוש את הגרסאות הללו, שהם רימסטר + בונוסים מצויינים ע"פ רוב. בזמנו רכשתי את Misplaced childhood ואת Brave מהסידרה הזו, ומעבר לכך שהם שווים כל אגורה, רכשתי אותם ישירות מ-NMC, והמחיר היה נמוך ממחיר דיסק בודד רגיל. אז הנה, בבקשה: Fugazi במחיר 56 ש"ח בלבד (יש שם גם את גרסת הדיסק הבודד, אבל באותו מחיר...שווה להרים טלפון ולברר).

FourthWay

New member
משמעות המלה...

היא משהו כמו: "טירוף" או "בלאגן".. וזה זול כ"כ מכיוון שיש ל-NMC סטוקים רבים של האלבומים האלה... גם אני קניתי מהם את כל הסדרה (עלה 45 ש"ח בזמנו) דני

jester789

New member
גם אני אמליץ על הגירסה

הכפולה, ואמליץ על כל האלבומים שלהם בהוצאה המחודשת! הרבה הרבה יותר שווה. מי שקונה את כל הסידרה (מ Script for a jester's tear עד Afraid of Sunlight) ושם אותה על המדף בסדר הנכון, תצא לו שם הלהקה (יש אות/יות על כל צד של דיסק למטה). המשמעות של Fugazi - All Fucked Up / All Screwed Up המשפט "This world is totally Fugazi!" פתאום מקבל משמעות. המילה לקוחה מתוך אישזהו ספר, שאת שמו ואת הסופר שלו אני ממש לא זוכרת, אבל זה היה ספר שפיש קרא ומאוד העריך.

yonia3334

New member
שוב תודה...

הזמנתי את 2 האלבומים הראשונים ( הגרסה המורחבת ) במחיר מצחיק... המשפט באמת מקבל משמעות גרנדיוזית עם הפרוש הזה... אז שוב, תודה יוני.

kurush

New member
Fugazi

היא מילה מסלנג אמריקאי של מלחמת קוריאה/וייטנאם, והיא שיבוש של Fubar, שזה Fucked Up Beyond All Recognition, אם אינני טועה.

אכן, סלנג ויאטנמי.

משם לקחה גם להקת הפאנק החלוצית פוגאזי את שמה,שהיא בכלל, אחת מלהקות הפאנק ששווה להקשיב להן (מה גם שהעיבודים שלהם בד"כ קצת, אבל ממש רק קצת,יותר מורכבים משלושה אקורדים ובאס שמנגן את הראשים באותו הקצב)

למעלה