שאלה בקשר לgsm של סלקום

sk8er

New member
שאלה בקשר לgsm של סלקום

לפני שבועיים קיבלתי נוקיה 3360 בסלקום וכל הזמן אני שומע שהם בקרוב עוברים לרשת חדשה gsm אני אצטרך לעשות שינוי כלשהו במכשיר? להוסיף לו sim card? ואם כן אז בסלקום יעשו את זה בחינם?

^SliM^

New member
אז ככה

סלקום מתכוננים לעבור ל GSM אבל אל תצפה שבזמן הקרוב אתה תוכל להתחבר לרשת החדשה.. הם רק מתכוונים להתחיל בעוד חודשיים בערך (בטח קצת יותר..) בהתחלה זה יהיה רק נסיוני, יעבור ללקוחות עסקיים כבדים, וככה לאט לאט רק בתוך העסקי. כמובן שיהיה צורך בשיפורים ושינויים וכל מיני ורק אז זה יעבור ללקוח הפרטי (מצטער שהסקתי ישר שאתה פרטי, אבל אני מניח שגם לרוב העסקי זה יגיע רק בסוף). כרגע, לפי מה שאמרו לי - אין להם מושג איך לשדרג את כל המכשירים במדינה והניחוש שלי - יהיה להם הרבה צרות עם זה.. כי כרגע רוב אם לא כל המכשירים שלהם עובדים ב TDMA (לא GSM). מקווה שזה עזר לך..

spheonx

New member
עד כמה שידוע לי

ה3360 הוא לא GSM (נכון?) ואתה תאלץ להחליף את המכשיר כדי לעבור לרשת החדשה מעניין אם סלקום חושבת להעביר את כל המנויים לאט לאט לGSM מה עם רשת הTDMA הקיימת? הולכת לפח?

idan3k

New member
לדעתי פשוט היא לא תתן למנויים חדשים

להתחבר ל-TDMA פשוט כי בקושי נשאר לה מקום בשרתים אין לי אינטרס להעביר מנויים (חוץ מלרצות אותם) כי היא בחיים לא תצליח להעביר את כ-ו-ל-ם וככה לסגור ת´רשת, תמיד ישאר מישהו שלא ירצה לעבור.

sk8er

New member
תודה לשניכם, אתם חושבים שסלקום יחסל

יחסלו לאט לאט את הרשת tdma ואז נהיה חייבים להחליף מכשיר?

idan3k

New member
גם אם היא תחסל אותה זה יקח הרבה

שנים ואין כזה דבר "חייבים להחליף מכשיר" היא לא יכולה לחייב אותכם... מקסימום לתת לכם מכשיר חדש בלי כסף ובהסכמתכם - או לחילופין לתת לכם הצעות אחרות להחלפת מכשיר עם כל מיני הטבות יענו לשכנע אותכם להחליף

wiz

New member
שאלה דומה בקשר לאורנג´...

הם מתכננים לעבור ל-GPRS, נכון ? אז מה יקרה עם כל אלה שקנו עכשיו מכשירי GSM "רגילים"
wiz

yli

New member
תשובה.....

נתחיל מזה שהם לא עוברים, אלא שידרגו את המערכת GPRS זאת תוספת לרשת הקיימת. דבר שני, כפי שפורסם בכתבות יגיעו יחד עם ההשקה כמובן מכשירים חדשים, השאלה היא איזה הצעות שדרוג הם יתנו. כרגע לא מומלץ לרכוש מכשיר חדש, אלא לחכות!.

^SliM^

New member
אייי

משום מה יש לי הרגשה שאתם צודקים שסלקום לא הולכת להעביר את כל המנויים ל GSM ופשוט להעביר רק חדשים (ובטח עסקיים כבדים וכדומה).. יש לי הרגשה שהם יעשו קטע מסריח וידרשו הרבה כסף\התחייבות\כל מיני הצעות מגעילות, בערך כמו שעשו בזק עם WOW כשהם נתנו מחירים בשמיים, או חבילות קורצות מאוד וערמומיות מאוד, וגבו המון על מודם והתקנה.. זה טבעם של היהודים מה אני אגיד לכם.. נקווה שסלקום רק לא יכנסו בנו חזק. אני מקווה שאני טועה !

yarond1

New member
gsm לסלקום

ממה שאני בררתי הם קודם כול יתנו את מכשירי ה gsm ללקוחות שנוסעים הרבה לחו"ל,חוץ מזה ששאלתי אותם מה קורה עים "האנשים הרגילים" הם אמרו שאים אני אתעקש לקחת מכשיר gsm אז אני אצטרך לשלם הרבה כסף.ולהכנס להיתחיבויות.לדעתי הם מרגישים יותר מידי על הגובה בגלל 2.5 מיליון מכשירים.ואים מישהו רוצה gsm יש את אורנג,שהרבה יותר עדיפה.

m e i r

New member
בקשר לGSM בסלקום

מי שקונה היום מכשירים ברשת סלקום קונה מכשירים בטכנולוגיית TDMA. סלקום לא מתכננת לחסל את הרשת הזו כי היא השקיעה בה כסף והיא יכולה להפיק ממנה עוד הרבה כסף. מי שקונה כיום מכשיר או משדרג מכשיר חותם בחוזה כי יישאר בTDMA לפחות 18 חודשים. כך, הם יכולים לספר לך שכדאי לך לקנות כעת מכשיר כי הם עוברים לGSM אבל בזה שתקנה מכשיר לא תוכל להנות ממנו מטכנולוגיית הGSM.

למעלה