שאלה בקשר ל xp

new user

New member
שאלה בקשר ל xp

יש לי את ה xp pro אבל באנגלית... הבנתי שכדי להפוך לעברית צריך איזו חבילה מיוחדת כזו שבאה עם חלונות xp בעברית... חיפשתי באתר של מייקרוסופט ולא מצאתי כלום, יש אפשרות שמישהו ישלח לי אותו או ישים לי אותו באיזה מקום ואני יוריד אותו? תודה מראש.

mozar

New member
עברית

בxp יש עברית מובנית אבל צריך להוסיף/להפעיל אותה. תיכנס ללוח הבקרה ובתוכו להגדרות השפה. אם אתה מראה את לוח הבקרה על פי קטגוריות אז זה נמצא באפשרות של השעון, שפה וכו´. בפנים תמצא אפשרות להוספת שפות. בתוכו תיכנס ל advanced ובפנים תסמן כל מה שמופיע בו hebrew. תלחץ apply ואח"כ תיכנס ל languages ובתוכו תסמן "install files for complex script". אח"כ תיכנס ל details ושם לחץ add ותוסיף עברית. אשר את הכל ויש לך עברית.

new user

New member
התכוונתי לממשק עברי =)

יש לי כבר עברית enable, אני רוצה להפוך גם את הממשק שלי לעברית... לפי מה שהבנתי יש איזושהי תוכנה או משהו ב xp בעברית שמפעילים וזה הופך את החלונות לעברית מלא... בגלל שיש לי את הגירסה העברית אז אין לי אותה, איך אני יכול להשיג אותה? חיפשתי באתר של מייקרוסופט ולא מצאתי... מישהו יכול לשלוח לי או להעביר לי איכשהו?

יאיר5

New member
גם לי יש אותה בעיה בxp ואם

מישהו יוכל לעזור להפוך תממשק לעברית או יוכל לשלוח לי תחבילת שפות באימייל הוא יהיה גדול הכתובת בכרטיס

למעלה