שאלה בקשר ל SAT

sinergia78

New member
שאלה בקשר ל SAT

אז ככה, נירשמתי עכשיו ל SAT שאותו אקח ב 27 בינואר. אני מתכוון להגיש בקשה לאוניברסיטות רק בעוד 3 שנים. בSAT יש אפשרות לשלוח 4 תוצאות היישר אל האוניברסיטאות שאליהן אני מעוניין להגיע. השאלה שלי האם יש טעם לעשות כך למרות שאני מתכוון להגיש בקשה רק בעוד 3 שנים? האם הם ישמרו את זה אצלהם או שפשוט אני אשלח להם את התוצאות בעוד 3 שנים? (הדבר המציק שאם אני לא שולח עכשיו אז לאחר המבחן כל שליחת תוצאה תעלה לי 10 דולר...) ועוד שאלה, הSAT תקף ל5 שנים. זה אומר שאני גם יכול לשלוף את הנתונים של המבחן שלי מהמאגר שלהם בעוד 5 שנים נכון? אפילו פחות, בעוד 3 שנים? תודה רבה מראש על העזרה...

sinergia78

New member
כי אני רק אעשה את הבקשה הרשמית שלי

לאוניברסיטה בעוד 3 שנים, אחרי שאני אסיים. צבא. אז מה, הם ישמרו את הציונים עד? ובכלל לזה לא יראה להם מוזר ששולחים להם ציונים אבל לא שולחים בקשה להירשם לאוניבריסטה עצמה?

thebride

New member
תלוי

האם האונ' מחוייבות SAT או לא. כי מה שקרה לידידה שלי זה שהיא לא חייבת לעשות SAT בשביל האונ' שהיא הכי מעוניינת בה, אבל בכל זאת עשתה, וקיבלה ציון לא טוב. אם היא הייתה שולחת להם את התוצאות, הם היו מתחשבים בזה למרות שהם לא מחייבים, ואז זה היה משפיע לרעה על ההחלטה שלהם...

sinergia78

New member
האוניבריסטאות שאני מעוניין

דורושת ACT או SAT ככה שזה לא רלוונטי כל כך מה שמארת. ולא ניראה לי שאני אעשה ACT אחרי שאני אעשה SAT, אולי אני אשפר את התוצאה שלי ב SAT אבל זה משו אחר.

אורי די

New member
תוצאות SAT

שלום! בקשר לשאלתך: הציונים ישמרו לך חמש שנים, ותוכל לגשת ולבדוק אותם באתר. גם הבי"ס עצמם ישמרו את הציונים שיקבלו מהמבחן הקרוב, (עד 5 שנים) ולכן עדיף לך באמת להוסיף אותם כבר עכשיו כ- score recipients. מקווה שעניתי לשאלתך. אורי

sinergia78

New member
אז אם אני אשלח

לאוניברסיטאות את התוצאות שלי עכשיו, הם ישמרו את זה עד הרגע שבו אני אני אשלח להם בקשה ואז יוציאו את זה מהארכיון וישתמשו בזה?

למעלה