שאלה בקשר ל RD6000 סופר

שאלה בקשר ל RD6000 סופר

יש לי טיסן שיש לו 2 סרווים בהגה גובה. סרוו אחד חיברתי לערוץ של ההגה גובה ואת הסרוו השני לערוץ של הגלגלים. אחרי שעשיתי את המיקס (C-MIX) בין הערוץ של ההגה גובה לבין הערוץ של הגלגלים גיליתי שכאשר אני מקזז את ההגה גובה עם המקזז שליד הסטיק, רק צד אחד של ההגה גובה זז (זה שמחובר לערוץ של ההגה גובה) מה עושים???? בברכה אסף מצליח

אסף ו

New member
אני לא ממש בטוח

אבל אני חושב שלמרות שעשית מיקס בין הערוץ של ההגה גובה לערוץ של הגלגלים הקיזוז הראשי משפיע רק על הערוץ של ההגה גובה (אבל באמת שאני לא בטוח) ניראה לי שבשביל לקזז גם את הצד השני (זה שמחובר לערוץ של הגלגלים) תצטרך לעשות בתפריט עצמו של הערוץ של הגלגלים.

hifly

New member
סרווים בהגה גובה

הכי פשוט זה לחבר את שני הסרווים לאותו ערוץ. וסרוו אחד "להפוך פיזית" כדי שיסתוב באותו כיוון כמו השני.ואז אין צורך במיקסים,וישאר לך ערוץ פנוי. אגב לאן חיברת את הסרוואים של המאזנות?? (ערוץ 1 וערוץ 5?) כדי לחבר שני סרוואים על אותו ערוץ יש שני שיטות-היקרה יותר זה לקנות חוט מפצל עם תקע אחד ושני שקעים.שיטה זו לדעתי פחות טובה כי ריבוי שקעים זה גם ריבוי צרות,הפרעות וכו. שיטה זו בה אני משתמש ועוד הרבה אחרים לא עולה כסף. את שני החוטים של שני הסרוואים חתוך בקצה ליד התקעים. ואז הלחם את ששת החוטים ביחד-זת אומרת כל זוג צבעים ביחד ואז אתה מקבל שלוש זוגות כשכל זוג בצבע אחד -את אחד התקעים שחתכת והשארת מס סנטימטרים של חוט פנוי הלחם לזוגות החוטים שיצרת קודם. לדוגמה צהוב מהתקע>מלחימים לזוג החוטים הצהובים שבאים מהסרוואים. כחול מהתקע>מלחימים לזוג החוטים הכחולים שבאים מהסרוואים. לבן מהתקע>מלחימים לזוג החוטים הלבנים שבאים מהסרוואים. הצבעים שרשמתי הם רק לדוגמה. שיטה זו היא הטובה ביותר,לעולם אין ניתוקים,או הפרעות. את שלושת נקודות ההלחמה אתה צריך להכניס(לפני ההלחמה) בתוך בידוד מיתכוץ,כדי לבודד את המגעים מקורוזיה ואחד מהשני. כל הסיפור הזה לוקח כ 10 דקות עבודה. הפיכת הסרוו תחסוך לך הרכבת הופך כיוון סרוו אלקטרוני על אחד מהחיבורים של הסרוואים. מאמר-על טיסן שלי שהרכבתי לו את הסרוואים באותה שיטה אמיר FLYHI

ובכל זאת.............

ידוע לך דרך לחבר את הסרוויים לערוצים שונים???. (החיבור הזה הוא פשוט בשביל לבצע אירובטיקה יותר טובה, כאשר ההגה גובה נע כמו המאזנות , כל חצי לצד אחר). (כמו שהזקרתי כבר, את החיבור כבר הצלחתי לעשות, אבל יש לי בעיה עם הקיזוז). דרך אגב אמיר חיברתי את הערוצים של הגלגלים ושל ההגה גובה ביחד (ערוץ 1 וערוץ 5) ואת הערוצים של המאזנות ושל הפלפס ביחד (ערוץ 2 וערוץ 6). ולתגובה שלך אסף (דרך אגב יש לך אחלה שם) ,זה פשוט מצב לא הגיוני שאני לא יכול לקזז את הטיסן באויר!!!

למעלה