שאלה בקשר ל-MUSIC 123

led_dod

New member
שאלה בקשר ל-MUSIC 123

אני הייתי רוצה להזמין מהם גיטרה בס שהמחיר שלה הוא 130$ ואפקט שעולה 60$ כמה צריך לעלות לי המשלוח לארץ והמכס?

משלוח:

דרך UPS יעלה לך בסביבות ה300 דולר לכל ההזמנה. ומכס על הגיטרה זה 17 אחוז ועל האפקט זה כמו לכל מכשיר חשמל (12 אני חושב) אבל לא בטוח שמשלמים על אפקט.

greblin

New member
אין מכס על גיטרות

אני בטוח שאין מכס על גיטרות אמריקאיות ואני כמעט בטוח שאין על גיטרות בכלל. אבל מעמ יש 17 אחוז אבל אני שמעתי שאין מעמ על גיטרות משומשות אם אתה מזמין אני לא יודע אם זה נכון

אז אתה טועה

יש מכס על גיטרות מכל הסוגים ואין מע"מ על דברים שאתה קונה בחו"ל. מע"מ יש רק אם אתה קונה בארץ. המכס הוא 17 אחוז או 31 אחוז אני ממש לא יודע איך הם מחשבים את זה עדיין.

greblin

New member
טוב, אז ככה

כשאתה מזמין מחנות בחו"ל גיטרה חשמלית אתה לא משלם מכס. מה שאתה משלם זה מע"מ, 17 אחוז. אם אתה מזמין גיטרה משמומשת אז מורידים לך אחוז מסויים במע"מ. אבל על גיטרות אמריקאיות אין מכס בדוק!

זהו...שיש לך טעויות בבסיסיות...

מע"מ אתה משלם רק על מוצר שאתה קונה בארץ. המע"מ קבוע ואף פעם לא מורידים אותו לפי המחיר של המוצר (מיסים קבועים) על גיטרה משומשת אתה לא משלם מכס רק אם יש הצהרה שזה משומש. על כל דבר שאתה קונה בחו"ל ומייבא לארץ יש מכס (מכעט לכל דבר) וזה כולל גיטרות אמריקאיות. פול, קיבלת אתמול את הציון בבגרות בכלכלה ויש לו 100

greblin

New member
ככה אמרו לי אנשים שיודעים והמכס עצמ

התקשרתי למכס ולמע"מ וזה מה שהם אמרו לי וגם אני מכיר כמה אנשים שהביאו מחו"ל גיטרה והזמינו מחו"ל גיטרה והם בעלי נסיון. וחוץ מזה זה מה שמס ערך מוסף אמרו לי, ואני מאמין להם.

אז לא שמעת טוב

תתקשר למכעס, תשאל כמה אחוז תשלם על ייבוא של גיטרה. ופעם אחרונה: מע"מ אתה משלם רק בקניה בארץ!

greblin

New member
התקשרתי כבר!!!!

אני לא אומר את זה על סמך ניחוש, כבר התקשרתי וזה מה שהם אמרו לי

אז תתקשר שוב

כי אני גם התקשרתי ואמרו לי משהו אחר לגמרי (שזה במקרה מה שכתבתי לך בהודעות הקודמות)

greblin

New member
התקשרתי לפני יומיים וזה מה שאמרו לי

אני לא את קשר שוב כי הם אמרו לי את זה יומיים וזה אחריי שאני מתחילת סוכות מנסה לתפוס אותם. הם לא עונים, וחוצמזה הרבה אנשים גם אמרו לי את זה אז אני לא יודע מה משלמים ומה לא אבל או מכס או מע"מ בטוח, והדבר השני לא משלמים. (או מכס כן ומעמ לא או מעמ כן ומכס לא)

למעלה