שאלה בקשר ל MC

שאלה בקשר ל MC

אם הMC משקף את שיא המפה ואת מזל גדי , אז איך יכול להיות שבזמן שהשמש נכנסת לגדי אז זה היום הקצר ביותר והשמש הכי פחות גלויה, וכשהיא אמורה להיות במקום הכי אפל שלה ביוני כשהיא נכנסת לסרטן אז היא בשיא תפארתה.

אז יכול להיות שזה רלוונטי רק למי שנולד בחצי הכדור הדרומי? ואצלנו זה הפוך?
 
אלה שני אלמנטים שונים

השמש בשיא ב MC בגדי בחלוקה האסטרולוגית של המפה הקלאסית: אופק בטלה, אם סי בגדי וכו. אולם בחלוקה לעונות השנה זה נופל אצלנו על היום החורפי ביותר במזל גדי. זו - חלוקה לעונות, וזו - חלוקה למפה האסטרולוגית הסימבולית. זה לא קשור לתפארת השמש, אלא למיקום שונה של עונות השנה בכל מקום בזמן האמ סי בגדי.
 
גדי וסרטן

הם שני שיאים של השמש, רק שפשוט במקום שבסרטן השמש תהיה חלשה אז היא בשיאה, ובגדי השמש השמש צריכה להיות הכי גלויה אז היא במצב הפוך. על ציר טלה מאזניים זה ברור שהשמש במקום הנכון. רק במקום שהיא תלך ותדעך עד סרטן אז היא מתחזקת. אם השמש הייתה נעה בכיוון הפוך על הזודיאק אז זה היה הגיוני.
 
החולשה והחוזק הם רק בתיאוריה

מבחינת המערכת כולה היא בעיקר סימבולית, ולכל מזל יש את האיכות שלו. נעלה ונפולה קשור בעיקר ליסודות, וזו פרשנות שקשורה לאיכות סימבולית יותר מכל דבר אחר. מי אמר שקריירה צריכה להיות חזקה יותר מבית ומשפחה? מי אמר שזוגיות חייבת להיות חלשה יותר מבית שקשור ל'אני'? כשאתה נולד אתה בשיא עוצמתך, ובית 10 הוא המקום הרחוק ביותר מהבית והמשפחה בהם גדלת, ואליו אתה מטפס. יש הגיון פנימי מתחת לדברים, שקשור למערכת החיים כולם, ולכן חולשה וחוזק הם דמיוניים כי אופן המדידה שלהם אינו אחד לאחד אלא סימבולי בעיקר יחסית למערכת כולה.
 
למעלה