שאלה בקשר ל iTrip

strunky

New member
שאלה בקשר ל iTrip

חיבור ישיר כנראה לא אפשרי אצלי ברכב והוא פשוט נראה מאוד נוח לשימוש וזול יחסית (בארה"ב) אבל יש לי כמה שאלות... למישהו מהפורום יש אותו? הוא פועל טוב? איך מחליפים בו תדרים? האם הוא זוכר את התדר האחרון כשמנתקים אותו מה iPod? תודה מראש לעונים !

LinkTree

New member
ITRIP

לי יש אותו והוא פיתרון לא רע לאוטו כשאין דרך אחרת. הוא פועל לא רע (במרכז אני עובד על 90.6 וכמעט שאין בעיות - אני שם את הה IPOD במאפרה שזה קרוב לרדיו - ככה גם הקליטה הכי טובה אצלי
) את התדר אתה קובע בעזרת ניגון קובץ של תדר שמגדיר את התדר הרלוונטי. וכן - הוא זוכר את התדר האחרון - אתה רק צריך לשם לב שלא לנגן את הכל ב SHUFFLE כי אז הוא יכול להחליף לך תדר באמצע. הכי טוב פשוט לעשות רשימה חכמה שלא כוללת את התדרים של ITRIP ואותה לנגן ב SHUFFLE כשרוצים.

strunky

New member
אהה, הבנתי את הרעיון ../images/Emo6.gif

ה ITRIP מזהה כנראה קוד שמופיע על קובץ הניגון ועל פיו משנה את תדר השידור שלו. יפה! ומדבריך אני מסיקה ש "לנגן ב SHUFFLE" זה ניגון אקראי של שירים שיכול לנגן בטעות קובץ תדר של ITRIP ולשנות את תדר השידור. אתה אומר שאתה עובד על 90.6, מעניין, הוא יכול לשדר בתדרים זוגיים, או שכמו כל מכשיר אמריקאי קופץ מ 90.5 ל 90.7 ? תודה !

LinkTree

New member
גם וגם

כלומר גם ב 90.5 90.6 ו 90.7 אין בעיה. וב SHUFFLE פשוט צריך לדאוג שב PLAYLIST לא יכנסו השירים של ה ITRIP בשביל שהוא לא יקפוץ. אגב - שמעתי שיש מכשיר חדש של חברה אחרת שמכוונים את התחנה מהמכשיר (יש עליו כפתורים ומסך קטן - גם ל IPOD)

dordor1

New member
בקרוב יגיע לרשותי משדר fm

בסגנון הbelkin tunecast http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Merchant_Id=&Section_Id=201526&pcount=&Product_Id=140984 אבל עם טווח תדרים של אזור ה106 107 אני אבדוק אותו כשיגיע ואחזור עם תוצאות. את התדרים בוחרים עם כפתור במכשיר ובלי לנגן שום קבצים. נשמע טרחני מדי לא?

TheRealDeal

New member
אבל...

יש לו תדרים קבועים... ואם התדרים האלה לא פנויים אז זה פשוט לא ישמע טוב, למרות שאני לא יודע עד כמה משדר FM נשמע טוב, בתדר פנוי או לא.. נחכה לתוצאות שלך ונראה

לי יש Roadtrip

של בלקין והוא מעולה גם מטעין את הפוד מהחיבור של המצת, כך שהבטריה של אוזלת במהלך נסיעות ארוכות גם כיון התחנות פשוט להפליא, בלי תוכנה ובלי שטויות שמקלקלות את רשימות השירים על הפוד וגם מחזיק את הפוד כך שאפשר לשלוט, להעביר שירים ולראות מה מנגן תוך כדי נסיעה מכשיר מושלם

dordor1

New member
יש גם כאלה

שאפשר לבחור את התדרים כמו הבלקין היותר יקר. אני מקווה שהתדרים האלו יהיו פנויים. כי זה מכשיר קטן שאפשר לקחת לכל מקום ולשמוע אצל חבר במערכת או במסיבה של כמה חברה אפילו. יש את אלו שמתחברים למצת. וגם בהם יש כאלה עם תדר קבוע (88 משהו) שלדעתי עמוס לאללה וישמע על הפנים. מוכרים אותם ב90 שקל אם אני לא טועה. חפשו בזאפ. אני מתכוון לבדוק אחד עם צג דיגיטלי שנותן לך לבחור כל תדר. גם זה בקרוב.

לרוד טריפ יש בחירת תדר וגם צג

והוא נוח לשימוש, רק קצת יקר. נדמה לי שהוא עלה איזה 80 דולר

strunky

New member
נראה ממש שווה ה-RoadTrip י ../images/Emo98.gif

אכן עולה 80$ אבל הוא של גריפין (לא בקי) ולא של בלקין לפי מה שראיתי ברשת. נראה לי שאני אנסה בכל זאת לפרק את הרדיודיסק ברכב שלי (באלימות) ואבדוק אם יש לו חיבור ל changer מאחור שאפשר להשתלט עליו, 80$ זה לא מעט

orel B

New member
יש לי..

את ה- xtrememac airplay והוא עובד מצוין.. בכל ארץ וברוב התחנות

למעלה