שאלה בקשר ל funbox

yuvalofek

New member
שאלה בקשר ל funbox

שלום לכולם מה שלומכם? פתחתי fun box אבל אין לי מושג איך מוסיפים תכנים שם. מישהו יכול לעזור? המון תודה יובל אופק

yuvalofek

New member
הכנסת תכנים לfun box

הי חברים שלום לכולם, מה שלומכם? אתמול כתבתי כאן שפתחתי funbox אבל משום מה האינטליגנציה שלי נעצרה כאן ואני לא מצליח להכניס טקסטים ותכנים בפייסבוק. ראיתי שאביב שאלה שאלות בקשר לפתיחה של funbox והפנו אותי לשרשור הזה אבל אין שם תשובה בקשר לאיך מכניסים תכנים. אודה לכם מאוד מאוד אם תוכלו לעזור יום נהדר לכולם יובל

../images/Emo208.gif

בשביל שמישהו ישים
להודעה שלך.

yuvalofek

New member
שוב מבקש עזרתכם בקשרלדף מעריצים/FUN BOX

הי שוב אני שוב מבקש את עזרתכם.... איך מכניסים תכנים לדף מעריצים/FUN BOX? בטוח מישהו יודע, לא? אם כן, זה מאוד מאוד יעזור לי – התחייבתי לעשות זאת ולא מצליח כבר מאתמול. תודה ויום נהדר לכולם יובל

למה אתה כותב הודעה חדשה ?

אם יש לך
של ההודעות הקודמות שלך ? תלמד לשרשר להודעות שלך.. כל עוד הן בעמוד הראשון

KaNiJa

New member
איזה תכנים בדיוק חשבת להכניס שם?...

בעקרון fanbox הוא פשוט קישור לדף בפייסבוק ש"מדביקים" באתר אינטרנט, שמאפשר להצטרף לדף דרך האתר. הקופסא מעוצבת בסגנון פייסבוק ומציגה מידע כללי על הקבוצה. את הקוד שאתה מדביק אפשר לשנות כאוות נפשך, אבל אתה צריך לדעת מה אתה עושה. כלומר, אתה צריך לדעת לפחות HTML.

yuvalofek

New member
תודה-איך אני מעצב את הקופסא?

הי המון תודה על התשובה הקופסא באתר משאירה חלל ריק ואני רוצה פשוט להכניס תכנים. באופן כללי, כל האפליקציות האלה די חדשות לי. כשאני עורך את הקבוצה בפייסבוק, אני יכול לכתוב מה שאני רוצה ולעצב אותה והייתי בטוח שאני יכול לעשות את זה גם עם הדף של הקבוצת מעריצים. האם אני טועה? הרעיון הוא ליצור דינאמיקה בfanbox, לשנות תכנים ולהיות בקשר עם אותם אנשים שנרשמו. אפשרי? אני צריך לעבוד דרך האתר או דרך הפייסבוק? שוב, המון תודה על העזרה ועל ההתייחסות יובל

KaNiJa

New member
fanbox זה לא אפליקציה. זה רק קישור.

את התכנים של הדף מעריצים אתה מעדכן בצורה רגילה, דרך פייסבוק. באתר אינטרנט, ה-fanbox יציג את הקופסא (מצ"ב תמונה של התצוגה המקדימה, אותה אני משער שכבר ראית אצלך בפייסבוק...) כדי להציג את הקופסא, אתה צריך להדביק את הקוד HTML. כל מה שנתון לשינוי בקופסא, הוא רק המאפיינים של ה-HTML. זהו. מעבר להצגת התוכן הקיים בדף, אי אפשר לעשות שום דבר מלבד ללחוץ על התוכן ולהגיע אליו (וגם להצטרף כמעריץ לדף)

yuvalofek

New member
תודה רבה - ושאלה לסיום

הי שוב תודה הבנתי! אבל עוד שאלה לי אליך (מקווה שאחרונה) בתמונה המצורפת מודיעים למעלה על ביטול הפגנה איך מכניסים טקסט כזה? פשוט כותבים על הלוח – או שלכל פעולה כזאת צריך להיכנס ולשנות את הhtml. בקרש לשינוי html (וזה באמת לסיום). אתה יכול בבקשה להסביר לי איך עושים את זה כי פשוט פתחו את הfanbox בשבילי ואני לא מבין כלום בזה. מתנצל על הבורות – אני חוקר מדעי המדינה וכל קשר למחשבים מקרי בהחלט. תודה רבה!!! כיף לקבל עזרה רק טוב יובל

KaNiJa

New member
אחרי הוספת ה-fanbox לא צריך לגעת בקוד html.

התוכן, כדוגמאת ההפגנה, הוא תוכן של הדף בפייסבוק. אני לא יכול להסביר לך איך עושים שינויים ב-html. אם אתה לא יודע html, או שתלמד את הבסיס (לא מסובך כמו שזה נראה) או שתבקש ממישהו שיודע. אין מישהו שמתפעל את האתר שיודע html? צריך רק לדעת איפה להכניס את הקוד כדי שזה יוצג... אח"כ אין צורך לגעת בקוד יותר.

yuvalofek

New member
תודה רבה!!

יופי, מכאן אסתדר ואתחיל לקרוא על HTML... מודה לך מאוד על העזרה!! רק טוב לך יובל

למעלה