שאלה בקשר ל FOUR STAR של SIG

Matan G

New member
שאלה בקשר ל FOUR STAR של SIG

אז ככה: א. איפה אפשר לקנות אחד כזה? ב. הוא מגיע ב ARF? ג. כמה הוא עולה? ד. אם הוא מגיע רק בקיט, כמה לדעתכם יעלה לי לשים אותו אצל בונה קיטים מיומן לבניה מלאה (חוץ מהתקנת רדיו/מנוע)? אגב, אני מתכוון לדגם ה 40. בברכה, מתן

hifly

New member
ממה??בונה קיטים מיומן

איפה יש כזה מיקצוע?? תיתאמץ תיבנה לבד,מה קרה לכם התרגלתם ל ARF אז זהו זה . חג שמח אמיר

rubber duck

New member
אני לא יודע אם אנשים מודעים לכך

אבל בנית טיסנים היא כיף בפני עצמו ומעבר לכך אני נתקל יותר ויותר באנשים שמגיעים מהשטח עם טיסן מרוסק ולרוב גם לא נקי ומוסרים אותו בחנות הקרובה , שואלים אם יהיה מוכן ליום ששי הקרוב חברה מה דעתכם על קצת בניה קצת מכניקה והרבה הוצאת אגרסיות כן לבנות טיסנים זה לא מסובך בעצם ממש פשוט רק לקרוא את ההוראות ולשים קצת דבק ולשיים לפעמים זה הכל והטיסן שיצא מידיכם יהיה ממש ממש טוב
אז יאללה ובהצלחה
שרון

Matan G

New member
לא בדיוק ככה..

נכון שהבניה היא כיף אבל רק למי שכבר בנה קיטים (אני לא בניתי עדיין שום קיט). חוץ מזה אין לי זמן לבנות, אני מעדיף לקנות מוכן ולהטיס כמה שיותר מהר.. מה לעשות.. אני עצלן
אגב, שמעתי שיש אנשים שבונים קיטים בתשלום (?) בברכה, מתן

rubber duck

New member
זמן זה פונקציה של רצון

הנה עכשיו בדיוק עליתי מחדר העבודה , יתרון נוסף של בניה לבד הוא היכולת לשפר דברים שמפריעים בטיסן מוכן אכן יש אנשים שבונים בתשלום אבל וזה אבל גדול המחיר יהיה הרבה יורת יקר מאשר לקנות טיסן מוכן קח בחשבון שבונה טיסנים מקצועי ויש בארץ כמה כאלו לוקח כ 30 עד 50 דולר לשעת עבודה וזה לא מעט וגם טיסן מקיט לא נבנה בפחות מ 10 שעות עבודה ( עשה את החשבון ) אגב מי אמר שבכלל צריך קיטים ( אני לא ואני מכיר עוד רבים אחרים כמוני ) בניה מתוכנית מיאפשרת לשפר משמעותית את הטיסן , לעשות בו כל מיני הסבות ולקבל טיסן בדיוק לפי דירשת המטיס שרון

Matan G

New member
50 דולר? - יש להם לקוחות בכלל? ../images/Emo3.gif

ועכשיו ברצינות, לטיסן שאני מחפש אין דגם ARF וזה נראה טיפה גדול עליי לבנות קיט לבד. בהנחה שהקיט עולה בסביבות ה 500 אני מוכן לשלם מחיר של ARF, ז"א 800-900 ש"ח בסך הכל (טיסן+בניה, ללא מנוע/רדיו). אם יש כאלו שיקבלו את המחיר הנ"ל אז מה טוב. אם לא, אני ישקול לקנות טיסן אחר שהוא ARF מחוסר ברירה.. בנוגע לשיפורים שאפשר לעשות בבניה מתוכנית: זה נכון אבל רק בתנאי שאתה יודע מה אתה עושה.. למי שאין ניסיון בבניה עדיף ARF. בברכה, מתן

rubber duck

New member
ולמה לא לבנות לבד

קיט שניתקלתי בו בשנה האחרונה - pt40 אדם חסר ניסיון יכול לבנות את הטיסן הזה בכ 25 עד 30 שעות עבודה ולקבל טיסן יותר טוב מכל arf איכות החומר ואיכות ההדבקות תהיה עולם אחר לגבי המחירים אלו אכן מחירי בנית קיטים וזו גם הסיבה שהדבר לא נפוץ במיוחד קח בחשבון שרוב האנשים שבונים קיטים עושים זאת כעבודה צדדית על חשבון הזמן הפנוי שלהם ובהתאם לכך דרישת השכר שרון

Matan G

New member
שרון תודה..

גרמתם לי לחשוב שזאת משימה קלה :) במילא יש לי עוד זמן עם הטיסן הנוכחי שלי אז אני מניח שאפשר להסתדר עם קיט :) בברכה, מתן

2fly ron jerasi

New member
בניה או ARF

אני יודע שיש פה כמה חברים שממש סולדים מ ARF אני יסביר לכם את הסיבה שאני עברתי לטיסני ARF ואולי תבינו למה זה טוב שיש לנו טיסנים כמעט מוכנים בשוק. עד לפני שנה (1988-2000) הייתי בונה טיסנים ואפילו לא מקיטים , היתי קונה שרטוט של הטיסן ויאאלה לעבודה. הייתי מסיים טיסן רק לאחר חודשיים עד שלוש של עבודה מאומצת. כיום עקב שינויים בבית של ההורים שלי וחוסר מקום מסודר לנגר לשייף ולעשות בלאגן , אין באפשרותי עוד לבנות טיסנים לבד. והדבר הבעייתי מכל הוא ה ז מ ן היקר מכל , פשוט אין זמן , האינטרנט\האתר שלי תופס המון זמן פנוי. אני חושב שאת רוב המטיסים שקונים ARF מניעה הסיבה שהטיסנים האלו בד"כ יפים מאד חיצונית והמחיר שלהם גם משתווה לקיט + כל החלקים הנלווים . וב ARF מקבלים אותם עם הטיסן והכל כלול במחיר. וזהו , יאאלה רוצו לחנות ותקנו לכם טיסן יפהיפה , כן כמו שאתם רואים גם אני התמכרתי לARF´S . זה בסדר גם טיסן ARF דורש תחזוקה ולא מעט וגם שם יש קצת עבודה. אז...שיהיה לכם הטסה נעימה. רון ג´רסי www.2fly.co.il

Matan G

New member
מזדהה איתך ../images/Emo47.gif

גם לי אין זמן (לימודים, מה לעשות עוד מעט הבגרויות).. אין לי מקום מסודר בבית שאפשר לעבוד שם בצורה נורמלית - המקום היחיד הפך להיות מחסן לשטויות שלי.. וגם תוסיף לזה את הסיבות שלי: ^ חוסר נסיון ^ עצלנות ^ וחוסר רצון לעבוד כל היום על טיסן שאפשר לקנות מוכן בתוספת של 200 ש"ח. וזהו.. בגלל זה קיטים בד"כ לא מתאימים לי.. בברכה, מתן

בנית קיטים

למתן חג שמח??? אני חושב שאם אתה לא תנסה לבנות טיסן מקיט לפחות פעם אחת או אפילו יותר מזה, לא תבין את עקרונות הבניה והחוזק של מערכת כזאת , אתה נמנה על חובבי הטיסנים כאן נמצא כל הסוד של התחביב הזה . להטיס זה נחמד ויפה אבל יש עוד כל מיני דברים שמסתתרים מאחורי כל המערכות , של הטיסן הבניה היא חלק חשוב לפי דעתי ואסור לבטל אותו. כאשר האתה בונה את הטיסן מלוחות וחלקים קטנים ונוצר לך בידיים שלך "במו ידייך" טיסן ברמה כזאת או אחרת , ועם הוא שלך הוא בתוך יצא מצוין ומדיוק אפילו עם תעבוד לאט לאט . אני כבר לא ילד אבל בתחביב הזה אני מרגיש כמו ילד ולכן אם אתה תבנה את הקיט הוריך יעריכו אותך יותר ויראו שאתה משקיע בתחביב לפחות כמו בלימודים זה מקום למחשבה ויאללה לעבודה . חבל על הזמן שאתה מבזבז באתר, יכולת כבר לסיים. חג שמח ערן יעקובוביץ .

Matan G

New member
אתה צודק..

אבל יהיו לי עוד הזדמנויות לבנות קיטים. פשוט אם להתחיל לבנות קיטים אז להתחיל עם קיט פשוט יחסית של פאן פליי או משהו כזה.. וכרגע אני מעדיף להשאיר את הבניה לאחרים, לפחות עד שאני יגיע לרמה סבירה של בנייה. אני כרגע שוקל להצטרף לקלוב התעופה בסניף חדרה בשביל להתחיל בבניה מתוכנית כדי לקבל יותר ניסיון אבל כל זה לא יקרה ביום או יומיים... יש זמן

בנית קיטים

הי אמיר כן יש מקצוע כזה, אני גאה להמנות בין יוצריו. נכון כדאי להתאמץ ולבנות לבד. אבל כדאי גם להעזר בשרותי הדרכה לבנית הקיט ובזה יחודי ולשמחתי זה אכן מקצועי במיוחד עתה, לאחר פרישתי. אני מצויד בכל הדרוש , במקום מאובזר ונוח, בכלים, ובציוד המתאים לבניה אבל החשוב ביותר- זה הנסיון והאמינות. רבים הם שנהנים מעבודתי וגם אני עמם. אז בקיצור- כן יש מקצוע כזה של בונה קיטים וסקיילים מדויקים. אשמח אם תבקר . דני.

hifly

New member
הי דני

הלואי שיהיה אפשר להתפרנס מבנית קיטים,מחר היתי מחליף מיקצוע. אני גם שהתחלתי את התחביב לפני שנים וחצי עשורים בערך התחלתי עם קיטים כי זה מה שהיה,ולא הכרנו דבר אחר. היום כשאין יותר מידי זמן אחרי העבודה שיטת ה ARF נותנת פיתרון טוב. רק מה "כל הארץ סובארו" אתה מגיע למסלול וכל הטיסנים ניראים אותו דבר,ובאויר בכלל אפשר להתבלבל . ברגע שאגיע לצפון אני אכנס לבקר. אמיר

פרנסה ?

הי אמיר. אין מה לעשות אתה תמיד צודק. כדאי להיות חברך במספרי פיס... מנסיוני בביקור ארוך בארה"ב, ראיתי כי המטיסים רצינים מאד בממון ובידע, אבל מקוצרים בזמן. שיטת arf מתאימה מאד לאמריקאים שכן הזמן מנוצל יותר להטסה.כאשר התברר לחברים ששהיתי במחיצתם כי אני בונה הוצפתי בבקשות לתיקונים ולבניה. נהניתי על כל שניה שהייתי . אני מתכוון להמשיך בזאת גם כאן אבל ברור לשנינו כי המסה כאן קטנה מאד ואכן אינה יכולה להקרא פרנסה. באשר לסקיילים, אמיר ידידי אתה בודאי מודע כי הדבר ממש כיף, להכנס בעצמך לפענח התכניות ולהוציא מוצר מדויק מאד וקרוב למציאות. אשתדל לשלוח לך תמונת דגם. בברכה דני.

for star

הי מתן זהו אחד הטיסנים הנעימים ביותר לבניה ולהטסה. קיימים 40-60-ו-120. הטיסן מגיע בקיט, אין arf. אני מטיס את כל שלשת הדגמים וכמובן המרשים ביותר זהו הגדול עם מנוע 120, אגב מומלץ מאד להשתמש רק במנועי ארבע פעימות. לא רוצה להיות יהיר אבל אשמח להשיג לך קיט כזה וגם לבנותו שכן זהוא בדיוק העיסוק שלי בתכנון ובנית קיטים וסקיילים מדויקים. לצורך תמחיר אשמח אם תיצור עמי קשר- E MAIL [email protected]

למעלה