שאלה בקשר ל-DVD

YoniCrazy

New member
שאלה בקשר ל-DVD

שלום לכולם. קרוב משפחה שלי יוצא לקנדה בעוד חודש בערך, וחשבתי שבגלל ששם המחירים די זולים, אפשר לקנות הופעה של פינק פלויד. אני מעוניין בהופעה מהתקופה של אנימלס/WYWH/DSOTM. אני מעדיף DVD של הופעה שמבצעים בו את אחד/שתיים מהאלבומים הנ"ל. האם יש הופעה כזאת? כי לי ידוע שיש רק In The Flash, Delicate sound of thunder ו-PULSE. אם מישהו יוכל להגיד לי שם או יותר פירוט, אני אשמח. תודה

המצב כרגע הוא

שאין עדיין DVD ל-PULSE - הוא אמור לצאת בהמשך השנה, בלבד. זהו תיעוד של התור שערכו מייסון, רייט וגילמור באמצע שנות התשעים. אין גם DVD ל-Delicate Sound of Thunder, ולא מתוכנן DVD כזה. In the Flesh הוא DVD של הופעות הסולו של רוג'ר ווטרס. מאידך, יש את ה-DVD של Live 8, בו מבצעים כל ארבעת הפלוידים - מייסון, רייט, גילמור ו-ווטרס - 4 שירים מ-DSOTM ו"החומה". לבחירתך.

Itai8

New member
שכחת את WYWH בלייב 8

ומה בקשר להופעות שמפרסמים פה כל חברי הפורום כמו למשל סן טרופז ואלה?.. אותם גם אפשר להשיג בDVD?

חרטושה

New member
בחו"ל יש כמה וכמה

DVDיים שאף אחד לא מדבר עליהם פה בפורום, מפני שלא מייבאים אותם לישראל. אני אישית התלבטתי בין די הרבה אפשרויות לקנייה כשהייתי בחו"ל. לכן, אם יש לך אפשרות, אולי כדאי שקרוב המשפחה שלך יבדוק מה המבחר בחנות ולפי זה תחליט.

Glcok

New member
הכי קרוב שתגיע זה ההופעה בפומפיי

חוץ מזה תיאלץ להסתפק בבוטלגים. יש כמה טובים.

YoniCrazy

New member
אה הא.. הבנתי.

טוב, אני כבר אראה כשהקרוב משפחה יהיה בחו"ל.. תודה רבה על העזרה.

YoniCrazy

New member
שאלה חדשה

מישהו יודע מאיפה אפשר לעזאזל לקנות את ה-DVD של Is there anybody out ? there? אני לא מוצא בשום מקום.. ואם מישהו יכול להגיד לי כמה זה עולה, אני אשמח.

Glcok

New member
אני מצאתי ב"פיקולו"

וזה עלה לי בסביבות ה-100... אולי 150 ש"ח.

Glcok

New member
איזו פדיחה מצידי...

האותיות התגלגל-לו-לו-לו-לו, התבלבל-לו-לו-לו-לו ויצא In The Flesh. רציתי לומר שאותו קניתי. בקשר להופעה של החומה, היא קיימת רק בבוטלגים והאיכות בינונית ומטה. נ.ב ציף - למה אסור להתדיין על בוטלגים בפורום?

מותר להתדיין. רק אסור

לומר היכן ניתן לרכוש/לקנות/להוריד אותם, יען כי זה בלתי חוקי. וגם אסור לעודד את הפעולות הנ"ל. אלו הוראות "תפוז".

Glcok

New member
ובכן, מדוע?

למה אסור לומר איפה ניתן להוריד אותם? הרי זה לא משהו שהאמנים מפסידים כסף עליו. זה לא מוגן בזכויות יוצרים. לא ברור כל העסק הזה.

הנושא נטחן כבר עד דק

כן מדובר בהקלטות המוגנות בזכויות יוצרים, בין אם אלו outtakes של הקלטות אולפן ובין אם אלו הקלטות בהופעה. בדיוק מהסיבה הזו ווטרס לא מרשה להכניס להופעה שלו מכשירי הקלטה ומצלמות וידאו, וראה השרשור למעלה. מעבר לכך, אתה מוזמן לפנות להנהלת "תפוז" וליועץ המשפטי שלה, באמצעות פורום משוב.

למעלה