שאלה בקשר ל CCE

idotriple

New member
שאלה בקשר ל CCE

אני פועל לפי המאמר החדש של reborn ואני ממיר AVI ל SVCD. רשום שם שלתוצאות טובות יותר צריך להשתמש בCCE. הורדתי את המקודד CCE SP הזה גירסא 2.67.00.27 והתקנתי אותו במחשב. בתוכנה AVI2DVD בחרתי ב CCE וזה איתר לי אותו. התחלתי את ההמרה וכשזה הגיע לקידוד הוידאו, CCE אמר לי שהוא יכול לקודד עד רזולוציה מסוימת ובלה בלה בלה...מצורפת תמונה. מה לא עשיתי טוב? איך מגדירים את CCE והרזולוציה,ואיך בעצם עובדים איתו על מנת שזה יסיים לי את תהליך ההמרה.

Reborn1

New member
2 דברים

1 תוריד את הגירסה המעודכנת 0.1.9 שסודרו בה הרבה עניינים של רזולוציה (כמובן תסיר את הישנה ותתקין לאחר מכן את החדשה) 2 נסה גרסה אחרת של המקודד cce יש הרבה גרסאות לבחירה אצל חבר שהתקנתי גרסה אחת לא עבדה טוב בעוד אחרת עבדה מעולה בהצלחה

idotriple

New member
יש לי את הגרסא החדשה של התוכנה...

הורדתי אותה מהלינק במדריך. בנוסף הורדתי גירסא אחרת של CCE וזה רושם לי את אותה הבעיה, שהוא לא תומך ברזולוציה 964X56. למה הוא רושם את זה ? אני אפילו לא רוצה שהסרט יהיה ברזולוציה כזאת, אני רוצה שהסרט יהיה ברזולוציה של SVCD. אולי הבחירה באפשרות DVD OR SVCD גורמת לו לחשוב שאני רוצה DVD? איך מגדירים את CCE ואומרים לו באיזה רזולוציה מדובר,או איך משתמשים בו? תודה רבה לעונים!

idotriple

New member
0.1.9 beta. יכול להיות שגיליתי משהו

ניסיתי כמה פעמים להתעסק עם התוכנה והיא כל הזמן מראה לי את ההודעה של הרזולוציה כמו שהראתי לך מקודם. בתוכנה AVI2DVD ביטלתי את האפשרות להדבקת כתוביות ו CCE ממירה לי את הסרט.!. הייתכן שהיא לא תומכת בכתוביות או שCCE לא יודעת להדביק כתוביות לצמיתות על סרטים? תבדוק את העניין ותחזיר תשובה אם אתה יכול. תודה רבה.

Reborn1

New member
דברים נוספים

1 את המדריך טיפה צריך להתעדכן רשמתי במיקום הכתוביות 0 וזה לפעמים יורד יותר למטה וייתכן ויוצר בעיות אתה יכול להשיאר את המיקום כמו שמופיע בברירת המחדל 40 או להוריד ל 10 ב buttom margin 2 cce תומכת בכתוביות נסה אפילו תחילה לא לשנות את הגדרות buttom margin או לבדוק טעויוצת בכתובית בעזרת subtitle workshop 3 אם תהיה מעוניין אשלח לך דוגמית של סרט עם כתוביות שאורכו דקה אחת לבדיקה לשיקולך

למעלה